Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen szép arcú, de nagyon izmos lány bejönne nektek, adnátok neki esélyt?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 6. 14:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
#9 nem egészen, a kondizástól jellemzően nagyobb combunk, fenekünk lesz, nem olyan alakunk, mint Rékának. És ahhoz nem kell szteroid, de ez a csaj tuti tolja. Ha nem látnám a fejét, azt hinném egy férfi, semmiképp sem akarnék így kinézni.
2023. ápr. 6. 14:47
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
nem, túl kemény minden, segge, fogdosni, fújj...
2023. ápr. 6. 15:58
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Kb. a tökéletes férfitest, női fejjel. Kösz, de nem. Egy nő legyen nőies, egy férfi férfias. A normál edzéstől nem fog így kinézni senki. Nézzük csak meg pl. Hosszú Katinkát. Egy rendkívül edzett, erős nő, de nem néz ki így.

Ennek a csajnak szerintem pár év és konkrétan farka nő, meg elkezd szőrösödni, szakállasodni.

2023. ápr. 6. 16:11
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Aki látta a Banshee-t! Nah arca full Nola és az a test egy nőé az övét meg sajátomnak fogadnám el… F
2023. ápr. 6. 16:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A második kép amikor tükör előtt áll, hogy néz ki? Mellei semmi, hol vannak? Izmos egy állat. Inkább kiverem mint hozzá érjek.
2023. ápr. 6. 16:55
 16/24 anonim ***** válasza:
43%

Stacy, tökéletes.

2#f gymcelled incel

2023. ápr. 6. 18:55
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Annyi növekedési hormont tol a csaj, hogy az izzadtságában is az van :D Egy nő extra löket nélkül soha az életben nem lesz ilyen.
2023. ápr. 6. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

#11 Egyáltalán nem jellemző.Annak olyan, akinek a testalkata megengedi.Bár azoknak kondizni sem kötelező hozzá, más sport is megteszi.

Gondolom nem hiszed azt, hogy rubint Rékanak az aerobicozástól van akkora háta meg karja mint egy kajakosnak.Kondizik az is súlyokkal, nyugi.

A testépítés az egy más kérdés, de én egy nyomorult szóval nem említettem, hogy Rubint Réka testépítő lenne.

2023. ápr. 6. 20:01
 19/24 anonim ***** válasza:
72%

#11 Ja, és mielőtt megint nagyon okosat írsz, egy szóval nem írtam, hogy Rubint Réka, a kondis nők meg a testépítők szteroidoznak.Én azt erre a linkelt nőre írtam.

Most nem tudom, hogy te ennyire nem fogod fel mit olvasol, vagy csak nagyon okoskodni akartál és azért írtál teljesen más dolgokról, amikről én amúgy egyáltalán nem.

2023. ápr. 6. 20:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az arca szép, de összességében nem jönne be.
2023. ápr. 6. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!