Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normálisan működő, megbízható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisan működő, megbízható alkalmi szexpartner kereső tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Jah… tavasz van. Az a helyzet, hogy hirtelen rám tört, hogy muszáj találnom alkalmi szexpartnereket. Beregisztráltam egy-két helyre, de a legtöbb szimpla lehúzásnak tűnik. Csak egy gyors példa. Ez pont a milf-bookon történt. Elkezdtem kapni ilyen tök fura, magyartalanul megfogalmazott üzeneteket egy nőtől. Feltűnhetett volna, hogy valami nem kóser, na de a facebook komment szekcióban ennél sokkal borzalmasabb mondatszerkezetekkel is találkozom nap mint nap. Szóval nekiálltam vele chatelni, akárki is volt az. Aztán egyszer csak letiltott a chat, hogy kifogytam az “érmékből”, de sebaj, vehetek 300-at kb 9000 Ft-ért, aztán utána számoltam, hogy egyetlen üzenet elküldése 40 érme… na mondom az apátok f***t, én nem az fogok időjárásról, meg a kedvenc ételeimről beszélgetni óránként 100k-ért. Aztán utána néztem a neten is, állítólag pont ez az oldal kamu profilokat is használ, hogy megkopasszák az embert. Szóval visszatérve a fenti kérdésre, tud valaki olyan oldalt, ami megbízható? Ahol nem fog rámenni a gatyám, mire kiderítem, hogy ki mit szeret enni, meg inni, meg a többi…? Köszi előre is.

2023. ápr. 5. 19:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tinder. Csak legyenek jók a fotóid!
2023. ápr. 6. 06:02
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Soha a büdös életbe nem fogom megérteni! Mi a jó retkes lópikuláért nem mennek el az ilyenek prostihoz? Kifizeted, üres vagy és mész a dolgodra tovább.
2023. ápr. 6. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Mert a prosti nem adja meg neked azt az érzést, hogy vágynak rád, hogy szexuálisan vonzónak tartanak, hogy elfogadnak és értéket látnak benned férfiként.

De persze nőként te ezt soha nem is fogod megérteni 11-es. Tudod, nekünk nem csak annyi a dolgunk, hogy felrakunk pár képet magunkról, vagy elmegyünk buliba, és csak válogatni kell a jelentkezők között.

2023. ápr. 6. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
És miből gondolod, hogy vágyik rád vagy szexuálisan vonzódik hozzád? Az még nem garancia. Pont ez az, hogy a szexpartner egy szexuális segédeszköznek tart. Ha meg lesz jobb, akkor kihajít, mint egy taknyos zsepit. Biztos jót tesz az önbizalomnak, de tudjátok mit? Hajrá! :D
2023. ápr. 6. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő online keres szexpartnert, akkor mindennél magasabbra helyezi a mércét (külsőséget illetően). Lehet nem tartozol bele abba a top 10-20% kategóriába, akikkel szóba állnak az ilyen hölgyek.
2023. ápr. 6. 21:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Prostizásra a büdös életbe nem vetemednék, ezen felül nem minden nő, vagy férfi farokfaló, vagy hímringyó, aki szexpartnert keres... Egy jó szexpartner megtalálásához a “jó testen” kívül sokat nyom a latba a személyiség is. Nem mintha panaszkodnom kellene az alkatomra, vagy a testemre, de nekem pl személy szerint jobban számítana a partnerem személyisége, mint az, hogy úgy nézzen ki, vagy ne adj isten úgy is viselkedjen, mint egy insta-prosti. Nyilván ezek a szexpartner keresők tele vannak olyan nőkkel, akik kizárólag Jason Momoával lennének hajlandók ágyba bújni, mindenki más csak alkalmi hiánypótló, a férfiaknak is megvannak a hasonló ideáljaik, csak én meg nem egy kanos kamasz vagyok, aki a farka mérete alapján identifikálja magát, nyilván nem is olyan nőt keresek, akinek kizárólag az ilyesmi számít, mert hát jah… abban az esetben már tényleg lehetne akár prosti is.
2023. ápr. 7. 00:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egy jó szexpartner megtalálásához a “jó testen” kívül sokat nyom a latba a személyiség is. Nem mintha panaszkodnom kellene az alkatomra, vagy a testemre, de nekem pl személy szerint jobban számítana a partnerem személyisége, mint az, hogy úgy nézzen ki, vagy ne adj isten úgy is viselkedjen, mint egy insta-prosti."

Neked egy barátnő kell. A szextárskeresőn lévő nők nem olyanok akiket keresel. Már lehúztam pár évet ilyen oldalakon és a románcnak, érzelmiségnek helye nem volt (kivétel nélkül). Ezek a nők nem lelkitársat keresnek, hanem kőkemény ****-t. Az írásodból azt veszem ki, hogy te nem csak szexre vágysz, hanem egy jó társaságra is. Tapasztalatból mondom, hogy az említett oldalakon ilyet nem fogsz találni.

2023. ápr. 7. 03:21
 18/20 anonim ***** válasza:

14, te direkt játszod a fogyatékos? Ha egy nő önként lefekszik egy férfival, az már önmagában elismerés és megadja a korábban említett értékeket és érzéseket. Ha egy nő megengedi a férfinak, hogy megdugja, az bizony hatalmas plusz egy férfi önbecsülése szempontjából.

Légyszíves, ne játsszad már a degeneráltat. És ne tegyél ":D" ilyeneket a kommentedbe, mert csak izzadságszagúan hat és szánalmas leszel tőle.

2023. ápr. 7. 06:25
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ha egy nő megengedi a férfinak, hogy megdugja, az bizony hatalmas plusz egy férfi önbecsülése szempontjából"

Örök hála, amiért nincs olyan, hogy"férfiak" mivel nem mindenki ugyanolyan, és rengeteg olyan férfi van, aki nem érzi magát attól akárkinek is, hogy úgy szexel valakivel hogy ezt csak egyedül ő élvezi.

2023. ápr. 7. 07:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18

Inkabb te ne legyél értetlen. Egy nő is lehet "kancás" és akkor lentebb adja a szintet, csak legyen már valami. Attól te még mindig nem biztos hogy vonzó vagy, hogy kielégítetted a szükségletét. De te biztosan jobban tudod férfi létedre, mint maguk a nők.

És csak mert szereted: :D :D :D :D

2023. ápr. 7. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!