Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos 30 fölötti melós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos 30 fölötti melós ha nincs saját lakása nem is reménykedhet hogy gyereke és felesége lesz ebben az életben?

Figyelt kérdés

Egy magyar átlag fizetésből 200-300 ezer ft nem lehet saját lakást vagy házat venni.

Nem lehet olyan életet élni amilyet sok nő szeretne hogy kirakja a facebookra melyik hétvégén hol voltak és nézik a like-okat.

Sok százezer férfi él így a fizetések szerint,akkor ilyen férfi hogyan találhatna normál nőt családalapításra?

2023. ápr. 5. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

10 csak a

Fiatal modelleknek!

Miért nem a melós duci, negyvenes nőket keresed panel prolikàm ?

2023. ápr. 5. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy azok az ismerőseim akik kétkezi munkát végeznek, nem 1 talált magának párt. Ők azonban büszkék arra amit csinálnak, és szívesen mesélnek is róla, jó társasági emberek.
2023. ápr. 5. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
7%

A panelproli elég idejétmúlt. Aki ilyenben tud lakást venni már nem proli, nagyon nem.

De a melós duci nem jön be sorry.

2023. ápr. 5. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Tartottam 3 év szünetet a gyk-val, gondoltam megnézem a kedvenc rovatomat. Örömmel tölt el, hogy "átlag melós" és "37F incel" még mindig itt akciózik. :D
2023. ápr. 5. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
De, mondjuk kezdhet valamit az életével. 5 év alatt elérhető a 0-ról az 1 milliós nettó bevétel. Nem mondom, hogy egyszerű, de elérhető. Ez idő alatt azért lehet ismerkedni is és 35 évesen simán lehet gyereke még.
2023. ápr. 5. 10:06
 16/16 anonim ***** válasza:

"átlag melós" és "37F incel" még mindig itt akciózik"

Ez már nem az a 37F incel ;) Akire te gondolsz, ő már jó ideje 38F incel (talán október óta), én még konkrétan a szülinapján is felköszöntöttem itt a GyK-n :D meg utánam többen is, miután a 37F incel -> 38F incelre változott.

2023. ápr. 27. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!