Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is kevésbé kapós a társkeresőkön 30 felett?
Figyelt kérdés
Átlagos külsejű nő vagyok, korábban se volt minden egyes jobbra húzásom match de most felmentem újra Tinderre és 4 matchem lett összesen egy este alatt ami azért látványos visszaesés. Igényes fotók vannak fenn rólam, bár tény, hogy visszafogottak, de más is tapasztalt ilyet? Nem tudom ezt mire vélni, mert most is ugyanúgy nézek ki, mint 5 évvel ezelőtt.2023. ápr. 4. 13:27
1/24 A kérdező kommentje:
Jaj és 31 vagyok, nagyjából ilyen idősnek is nézek ki vagy sokan fiatalabbnak saccolnak.
2023. ápr. 4. 13:30
3/24 anonim válasza:
30 alatt bezuhan a nők sex market value-ja. Az alfa chadek inkább 18 éves modelleket reszelgetnek. Ez van, szokj hozzá.
4/24 anonim válasza:
Természetesen. Mivel az ilyen társkeresőkön adatok szűrése történik és ha valakiknél a szűrő 29-re van állítva a 30 évest meg sem látja. Míg élőben ugyebár tapasztalod, hogy változatlanul tetszel a pasiknak, kizárólag a kinézeted dönt, senki nem tudja a korodat igazából szűrni. Ezért baromság az ilyen társkereső app.
5/24 anonim válasza:
Ez baromság mert akinek a szűrő be van állítva, ott ugyan olyan aránnyal kellene jönnie a matcheknek
6/24 anonim válasza:
De az arányról nem tudunk semmit.
Annyit tudunk, hogy 4 match-e volt. De hogy mennyiből, azt nem tudni.
Sem azt, hogy korábban mennyiből mennyi volt.
Így lehetetlen arányokról beszélni..
7/24 anonim válasza:
Dehogy kellene ugyanolyan aránnyal jönni. Pl. adott egy 35 éves pasi aki 30-ig keres az appon. A kérdezőt nem látja, míg 25 évesen nyilván látta volna. Tehát a kérdező ezekkel a pasikkal kevesebb matchet kap. Ugyanez a pasi egy bárban már nem a kor-adat hanem a kinézet alapján "szűr" és lehet annyira megtetszik neki a kérdező, hogy nem fogja a kora érdekelni többé.
8/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező, én nem vagyok fent a Tinderen, szóval nem tudom, hogy megy ez a maccsozás, de te 31 évesen maccsokat gyűjtesz??? A Tindernek nem az lenne az értelme, hogy megismerkedj valakivel? Vagy csak annyi, hogy minél több emberrel maccsolj?
9/24 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerülése végett - nem matcheket gyűjtök, de 4 emberrel álltam párba és egyik se írt még rám, korábban ennél aktívabban próbálkoztak azért az irányomba. (A korrektség kedvéért eddig Bumbleön voltam, nem büdös nekem, hogy én kezdeményezzek de Tinderen mindig rossz tapasztalatom volt, ha én írtam rá elsőnek egy pasira, így ott nem fogok kezdeményezni.) Tippre 15-20 jobbra húzásból jött ez a 4 és nem érzem azt, hogy ennyire lepusztult volna a külsőm, csak értetlenül állok ez előtt.
2023. ápr. 4. 14:29
10/24 anonim válasza:
Lefőtt a caffe csajszi. Már nem lesz annyi érdeklődő. És aki lesz az se sportos /pénzes / chad féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!