Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen anyagi feltételek kellenek egy ilyen csajhoz?

Figyelt kérdés

[link]

34F

2023. ápr. 3. 12:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

9

Igaz, de csak a 0.01% jut a több ezerhez :) Ezért van az, hogy egy bizonyos férfiréteg úszik a pinában, valakinek meg abszolút nem jut. Ezt hozta el a szexuális forradalom…

2023. ápr. 3. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

11

Ja, felháboritó, hogy a nők/férfiakbegyaránt DÖNTHETNEK arról, hogy kivel dugnak, és kivel nem! Fujj...

Neked is jutna nő, csakhát az igenyeid gondolom ilyen és hasonló felsőpolcos nők környékén mozog, miközben te magad alsópolcos vagy.

2023. ápr. 3. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Barátnom testre ilyen, csak arcra sokkal szebb!! A palija kb 1 milliót keres, és a barátnőm is hasonlóan. Külön kasszan vannak. Azért mert valaki jól nezki nem egyenlő azzal, hogy el kell tartanod, vagy luxus dolgokat venned. Láttam én már banyaremet akinek autót vett a férje, oltoztettem, eltartotta.
2023. ápr. 3. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Hát én csak a kártérítést tudom megsaccolni ha zaklatnád, azért komoly pénzeket kellene bíróságon fizetned neki?

Az ilyen kérdéseket hol gondoljátok már komolyan. Bírom amikor pénzhez kötitek a nők igényeit, lehet ő többet keres nálad is. De te feltételezed, hogy rászorul a pénzedre. :) Az ilyen kérdéseken meg az olyan kérdéseken is kamillázni szoktam amikor vagy terméknek nézik a nőt, vagy a párjukat nézik vevőnek és önmagukat terméknek, mert vannak akik kategorizálják a saját árukat meg a jövőbeli gyerekük árát, hogy ha nem keres minimum 400-at 500-at, bár most ez is kevés lenne ezeknek az embereknek, akkor szóba se áll vele, illetve ugyanez detto amikor a barátság fogalmát ebben határozzák meg. :D

2023. ápr. 3. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Ja és arra is kíváncsi lennék smink nélkül ha mutatnák ugyanezt a hölgyet felismernéd-e, mert van rajta egy kiló smink, smink nélkül másabb lenne az arca, lehet amúgy szebb lenne, de az is lehet nem. Láttam már olyan színésznőt aki szebb volt smink nélkül, és a sminkel meg nem, de fordítva is volt olyan színésznő aki nagyon szép volt sminkkel, de smink nélkül nem.

Amúgy ez a barbi babát akar a pasi kategória divat mostanában?! :) itt a gykn?!, hogy árban határozod meg, és nem nézed az embert, a lelkét, mert a nő is ember és van lelke is, nem csak teste amit gondolom eszel bőven. Biztos rajtad kívül a 76 ezer követőjéből ha levonjuk a hölgyeket, akkor én kb. 60 ezer férfira saccolok, ergo rajtad kívül eszik még többen is férfiak ezt a hölgyet a saját oldalán, biztos jól is laknak a képétől az uriemberek.

Először meg kéne tanulnotok látni azt, hogy ezeknek az embereknek is van lelke, szája, véleménye, és élete, és nem termékek amiket pénzért megvennétek.

2023. ápr. 3. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
17%
Neked mindegy, mert ronda vagy.
2023. ápr. 3. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
Ha a jó külsőd megvan és keresel havi 3-5 milliót úgy talán szóba állna veled.
2023. ápr. 3. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Esetleg ha nem ilyen nőket nézegetnétek, akkor az ízlésvilágotok sem lenne elferdülve és nem az elérhetetlen után vágyódnátok.
2023. ápr. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!