Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mukodhetne ennyi ido utan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mukodhetne ennyi ido utan?

Figyelt kérdés
1,5 eve laza kapcsolatban vagyunk egy sraccal... Kb. par honap utan ugy viselkedtunk mint egy par, annyi kulonbseggel, hogy nem volt elkotelezodes senki reszerol, es voltak egyeb hosszabb, rovidebb kalandok mindkettonknek. Egy piknikezesnel benyogte, hogy rajott, hogy komolyabb erzes vannak irantam es megprobalhatnank egy kapcsolatot... Nem vagyok benne biztos, hogy ennek lenne-e barmi jovoje ezek utan :D barkinek ilyen jellegu tapasztalat?
2023. ápr. 3. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Próbáljátok ki, akkor derül ki csak.
2023. ápr. 3. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól elvagytok, miért ne működhetne?
2023. ápr. 3. 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert azert nagyon hosszu ido, hogy rajojjon hogy erzesei vannak... En meg annyira meg szoktam, hogy semmi komoly
2023. ápr. 3. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Majd megszokod azt is hogy komoly. 😄

De neked kell tudnod hogy te érzel-e iránta valamit. Mert azt tudjuk hogy ő igen, és ő szeretne téged.

Te döntésed. De a 1,5 év ne befolyásoljon szerintem.

2023. ápr. 3. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mai világ legnagyobb rákfenéje szerintem. Aztán később meg azt se tudja eszik vagy isszák ki ő és mi a pcsát akar az élettől. Szép új világ.
2023. ápr. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!