Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek miért könnyebb szeretőt találni? Heti hányszor talalkoztok?
Ha egy rossz kapcsolatban használja vki a nőt logika sincs abban hogy ez mellé mégegy rossz kapcsolatba használtassa magát. Ahol egyikben sem szeretik csak ürítésre veszik.
Ritka az a nő aki eddig lesüllyed hogy használja az egyik erre használtatja magát egy másikkal is.
11
Akikkel én "randiztam", azok még flörtölni se voltak hajlandók velem, csak úgy gondolták, hogy ha sz*r az otthoni kapcsolatom, akkor majd d-ni fogok velük, érzelemtelenül, letolom nekik a bugyit, mert majd engem az fog megvigasztalni. Vagy nem is értem. Nonszensz. Elmebeteg a legtöbb ember komolyan.
Fú, én összvissz pár hónapig élveztem szingliként a Tinder remek kínálatát, annyi elég is volt, hogy torkig legyek a szeretőt kereső férjek hadával.
Eleve van egy tucat, aki profilkép nélkül (pluszpont, ha helyette valami modoros pixeles stockphoto van rózsákról vagy bilincsről) beleírja a bioba, hogy 'nem független', 'játszótársat keres', 'diszkréció elvárt' vagy valami hasonló ciki szöveget - ezeket egyszerű balra húzni. DE vannak azok a főnyeremények, akik lazán, névvel-arccal, nagy mellénnyel állnak neki vadászni és csak 3 nap beszélgetés után derül ki mintegy mellékesen, hogy úgyamúgy van otthon egy neje is. A nej persze mindig az ördög maga, szex évtizedek óta nincs és ő tökre a váláson van, csak a csillagok állása miatt EGYELŐRE nem tudja meglépni. Oké kösz csá.
13:
Az a szomorú, hogy a "főnyeremények" egyáltalán nem biztos, hogy hazudnak. Temérdek házasságban nincs szex, nem tudnak lépni, mert tízmilliós adósság van, nincs hová költözni, nem tud elmenni egy 600e-t fizető munkahelyről, hogy újrakezdjen valahol máshol, ahol 300-at kap kezdőként, stb. Ezek kifogásnak tűnhetnek, de aki megtapasztalja, az érzi igazán, mennyire húsba vágó dolgok valójában.
Tedd a szívedre a kezed, és mondd meg őszintén; egy átlagos kinézetű b@szatlan feleségnek mennyi időbe telik megoldani a szexet? 1 hét, 2 hét? Körbekérdez, a barátnőktől három nap alatt kap 3 tippet elvált egyedülálló hapsikról, szar házasságban vegetáló apukákról. Azt is elárulom, hogy valószínűleg minőségi szexet fog találni, mert a legtöbb férfi a mai világban tudja, mi kell a nőnek az ágyban. Lehet, hogy nem fognak kézenfogva andalogni a Római-parton, de hetente 1-2x kiadósan megdugják.
Az a hapsi, aki beszorul egy lerohadt házasságba, ahol még gyerekek is vannak, nem sok mindent tehet: elválik és koldusbotra jut, ha nem az utcára, vagy regel minden társkeresőre és keres valakit, aki hajlandó lefeküdni vele. Hogy nem te vagy az a valaki, az teljesen rendben van, de attól még lehet más nő, aki ennyivel beéri.
Nem a habokra beszélek, voltam én is elhanyagolt férj. Egy évig próbálkoztam szexkapcsolatot találni, a stock fotós csapatba tartoztam. Egy év alatt egyetlen kapcsolat lett, egy hónapig sem tartott. Annyira elfajult a helyzet otthon részben a szexhiány miatt, hogy mégis váltam, a koldusbotos verzió jutott. Újabb egy év telt el, mire most talán lesz valakim, aki nem azt nézi, hogy hol élek, mennyi pénzem marad a tartásdíj kipengetése után, hanem az értékeimet veszi figyelembe. Az exem 3 hónappal a költözés után talált hapsit magának, de csak dugásra már a házasság alatt is találhatott volna, biztos forrásból tudom. Szóval nőnek néhány hét, nekem 2 év.
15) "Azt is elárulom, hogy valószínűleg minőségi szexet fog találni, mert a legtöbb férfi a mai világban tudja, mi kell a nőnek az ágyban"
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
"hanem az értékeimet veszi figyelembe."
A stílusod alapján jó sok lehet... Na mindegy, nem akarlak sértegetni, végülis csak sikerült, ha lehet nem is tudatosan, de a lehető legjobbat tenni magaddal és elválni.
16.
Pedig hidd el, akit szárazon tart az asszonypajtás hosszú hónapokig, az nagyon tanulékony és igyekvő lesz.
18
Ennek mégis mi köze van ahhoz, amit 16 írt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!