Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nektek miért könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek miért könnyebb szeretőt találni? Heti hányszor talalkoztok?

Figyelt kérdés
Hogy nem buktok le?

2023. ápr. 3. 06:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy rossz kapcsolatban használja vki a nőt logika sincs abban hogy ez mellé mégegy rossz kapcsolatba használtassa magát. Ahol egyikben sem szeretik csak ürítésre veszik.

Ritka az a nő aki eddig lesüllyed hogy használja az egyik erre használtatja magát egy másikkal is.

2023. ápr. 3. 09:09
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

11

Akikkel én "randiztam", azok még flörtölni se voltak hajlandók velem, csak úgy gondolták, hogy ha sz*r az otthoni kapcsolatom, akkor majd d-ni fogok velük, érzelemtelenül, letolom nekik a bugyit, mert majd engem az fog megvigasztalni. Vagy nem is értem. Nonszensz. Elmebeteg a legtöbb ember komolyan.

2023. ápr. 3. 09:24
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Fú, én összvissz pár hónapig élveztem szingliként a Tinder remek kínálatát, annyi elég is volt, hogy torkig legyek a szeretőt kereső férjek hadával.

Eleve van egy tucat, aki profilkép nélkül (pluszpont, ha helyette valami modoros pixeles stockphoto van rózsákról vagy bilincsről) beleírja a bioba, hogy 'nem független', 'játszótársat keres', 'diszkréció elvárt' vagy valami hasonló ciki szöveget - ezeket egyszerű balra húzni. DE vannak azok a főnyeremények, akik lazán, névvel-arccal, nagy mellénnyel állnak neki vadászni és csak 3 nap beszélgetés után derül ki mintegy mellékesen, hogy úgyamúgy van otthon egy neje is. A nej persze mindig az ördög maga, szex évtizedek óta nincs és ő tökre a váláson van, csak a csillagok állása miatt EGYELŐRE nem tudja meglépni. Oké kösz csá.

2023. ápr. 3. 09:42
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
Így is lehet nézni, hogy nőként könnyebb. Vagy lehet úgy is, hogy nőként a tökünk tele van a sok sunnyogó gyökérrel, aki megtartaná a kényelmes otthoni kiszolgálószemélyzetét és mellette szeretné, ha heti fél órában széttennénk neki. Hatalmas jóság, tényleg.
2023. ápr. 3. 09:48
 15/32 anonim ***** válasza:
19%

13:

Az a szomorú, hogy a "főnyeremények" egyáltalán nem biztos, hogy hazudnak. Temérdek házasságban nincs szex, nem tudnak lépni, mert tízmilliós adósság van, nincs hová költözni, nem tud elmenni egy 600e-t fizető munkahelyről, hogy újrakezdjen valahol máshol, ahol 300-at kap kezdőként, stb. Ezek kifogásnak tűnhetnek, de aki megtapasztalja, az érzi igazán, mennyire húsba vágó dolgok valójában.

Tedd a szívedre a kezed, és mondd meg őszintén; egy átlagos kinézetű b@szatlan feleségnek mennyi időbe telik megoldani a szexet? 1 hét, 2 hét? Körbekérdez, a barátnőktől három nap alatt kap 3 tippet elvált egyedülálló hapsikról, szar házasságban vegetáló apukákról. Azt is elárulom, hogy valószínűleg minőségi szexet fog találni, mert a legtöbb férfi a mai világban tudja, mi kell a nőnek az ágyban. Lehet, hogy nem fognak kézenfogva andalogni a Római-parton, de hetente 1-2x kiadósan megdugják.

Az a hapsi, aki beszorul egy lerohadt házasságba, ahol még gyerekek is vannak, nem sok mindent tehet: elválik és koldusbotra jut, ha nem az utcára, vagy regel minden társkeresőre és keres valakit, aki hajlandó lefeküdni vele. Hogy nem te vagy az a valaki, az teljesen rendben van, de attól még lehet más nő, aki ennyivel beéri.

Nem a habokra beszélek, voltam én is elhanyagolt férj. Egy évig próbálkoztam szexkapcsolatot találni, a stock fotós csapatba tartoztam. Egy év alatt egyetlen kapcsolat lett, egy hónapig sem tartott. Annyira elfajult a helyzet otthon részben a szexhiány miatt, hogy mégis váltam, a koldusbotos verzió jutott. Újabb egy év telt el, mire most talán lesz valakim, aki nem azt nézi, hogy hol élek, mennyi pénzem marad a tartásdíj kipengetése után, hanem az értékeimet veszi figyelembe. Az exem 3 hónappal a költözés után talált hapsit magának, de csak dugásra már a házasság alatt is találhatott volna, biztos forrásból tudom. Szóval nőnek néhány hét, nekem 2 év.

2023. ápr. 3. 10:12
 16/32 anonim ***** válasza:
75%

15) "Azt is elárulom, hogy valószínűleg minőségi szexet fog találni, mert a legtöbb férfi a mai világban tudja, mi kell a nőnek az ágyban"

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2023. ápr. 3. 10:16
 17/32 anonim ***** válasza:
30%

"hanem az értékeimet veszi figyelembe."

A stílusod alapján jó sok lehet... Na mindegy, nem akarlak sértegetni, végülis csak sikerült, ha lehet nem is tudatosan, de a lehető legjobbat tenni magaddal és elválni.

2023. ápr. 3. 10:19
 18/32 anonim ***** válasza:
27%

16.

Pedig hidd el, akit szárazon tart az asszonypajtás hosszú hónapokig, az nagyon tanulékony és igyekvő lesz.

2023. ápr. 3. 10:20
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

18

Ennek mégis mi köze van ahhoz, amit 16 írt????

2023. ápr. 3. 10:22
 20/32 anonim ***** válasza:
58%
18) az esetek igen nagy részében asszonypajtás azért rekeszti be a szexet, mert nem nagy élmény a kedves férje az ágyban...
2023. ápr. 3. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!