Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék 30-45 közötti nőkkel?

Figyelt kérdés
Normális egzisztenciával rendelkezem rendszeresen sportolok adok magamra de valahogy még nem sikerült "megismernem" senkit. 29f

2023. ápr. 2. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
10 Miért, nem lennél idősebb nála?
2023. ápr. 2. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

Csak ezt nem úgy használjuk köznyelvben, hogy "nálam" idősebb.

A hölgy meg modoroskodás.

2023. ápr. 2. 22:38
 13/21 A kérdező kommentje:
10 kicsit félre érted. Nem azt irtam ,hogy idős hölgyekkel ismerkednék hanem ,hogy idősebb hölgyekkel ismerkednék.Azért irtam 30-45 mert elég hülyén hangzik hogy hol ismerkedhetek 38-39 éves hölgyekkel amikor lehet éppen egy 36 vagy egy 40 évessel kerülünk egy hullámhoszra.
2023. ápr. 2. 23:56
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Továbbra is, ha idős, az egyértelműen öreg, ha idősebb, akkor nem egyértelműen öreg.

Ha azt mondom, láttam egy magas embert, az egyértelműen, objektíven magas, mondjuk 190 feletti, ha azt mondom, láttam egy magasabb embert, az nem azt jelenti, hogy NÁLAM magasabb, hanem hogy nem egyértelműen magas. A nyilvánvalóan magasnál alacsonyabb, de az átlagnál magasabb.

2023. ápr. 3. 00:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó
2023. ápr. 3. 00:24
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Férfi vagyok és elmúltam 40, de ez a hölgy kifejezés a mai napig idegen nekem is. Lehet, hogy az én hülyeségem, de nekem a hölgyről valahogy mindig a tipikus bürokrata, erősen sminkelt, mesterkélt, érzelmeket egyáltalán nem mutató, erős parfümöt használó nők jutnak eszembe. Magyarul egy biorobot páncél mögött, akire nem tudsz "úgy" nőként tekinteni. Szerencsére a 30-as, 40-es nők nagy része nem ilyen. Viszont tényleg kérdéses, hogy mi is a megfelelő kifejezés? A "lány", illetve "csaj" jelzőt már kinőtték, a "nő" pedig bizonyos esetekben furán adja magát, de szerintem még mindig a legjobb.
2023. ápr. 3. 07:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Biztos csak udvarias akart lenni a kérdezö, a kérdésben nö szerepel, koncentráljatok inkább arra.
2023. ápr. 3. 08:18
 18/21 anonim ***** válasza:
A hölgy még mindig jobb, mint az úrhölgy. 😀
2023. ápr. 3. 08:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon simán. Van ismerkedés kategória is.
2023. ápr. 3. 08:21
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

Ha kefélni szeretnél, fiatalabbakkal ismerkedj. A 30-40 közötti szinglik nagy része gyereket akar. Tegnapra. Szóval a te kondícióiddal egy, max két éven belül apát csinálnak belőled.

A 40+ szingli, aki normális is, ritka ,mint a fehér holló. A többi a gyerekeivel nyűglődik, hozzájuk nem árt némi gyerekes tapasztalat, ami az elvált fasziknak megvan, neked meg nincs.

44F

2023. ápr. 3. 09:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!