Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as nőknek miért a 20 as fiúk kellenek?
Érdemes a kommenteket is olvasni a video alatt!
És sejtem miért! Mert a mai fiatalok 65-70 kgok a 30 feletti pasik többsége meg 90 kg körül.
31 éves vagyok, a párom pedig 28.
Nem várok el 65-70 kilót, viccesen is nézne ki egy 180 cm feletti, felnőtt férfitól.
De ha kicsit is el van hízva, akkor valóban nem kellene soha.
A párom 188 cm magas, 86 kiló, és egyáltalán nem kövér, vaskos, sőt, inkább vékony.
#22 semmi köze azoknak a dolgoknak, aminek írsz.
nem külsőleg domináns valaki, az belülről jön, rengeteg 80kg fölötti sub beállítottságú férfi létezik.
nekem a vékonyak tetszenek, de az olyan öltözködésű, mint amiről te írsz, attól a gyomrom felfordul.
szóval ezek nem fekete-fehér dolgok.
Engedtessék meg, hogy nekem a dominancia az erőt is jelenti. A fizikai és mentális erőt. Fel tud függeszteni a plafonra, le tud gyűrni, de egyszerűen az, hogy ránézésre is sokkal erősebb nálam, engem ezek izgatnak. De én mazochista is vagyok, ráadásul nem a visszafogottabb fajtából.
Különbözőek vagyunk, így szép.
- A személyiségük gyenge a saját korosztályukba tartozó férfiakhoz, viszont kontrollmániásak és nem tűrik meg maguk mellett az erősebbet
- "átaludták" a fiatalságukat (iskolai bullying, felsőfokú végzettség kényszeres hajszolása, túlzottan konzervatív nevelés...) és 30 körül kezdenének neki a párkapcsolatoknak, viszont érzik, hogy oda így kevesek lesznek
- bedőltek a ma népszerű "a 30 az új 20" hülyeségnek
- tényleg elhiszik, hogy 30 évesen smink nélkül 18-nak nézik őket a trafikban és azért kérik el a személyijüket és kifejezett támadásnak veszik, ha ezzel ellentétes infót kapnak magukról
- elhiszik, hogy azok a 20 éves Rómeók, akik a bulizós korszakukat majd értük hirtelen megkomolyodnak és velük akarnak családot alapítani.
Kb. a sorrend is ez lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!