Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as nőknek miért a 20 as fiúk kellenek?
Figyelt kérdés
Érdemes a kommenteket is olvasni a video alatt!
És sejtem miért! Mert a mai fiatalok 65-70 kgok a 30 feletti pasik többsége meg 90 kg körül.
2023. ápr. 2. 16:09
1/28 anonim válasza:
Hát én kommentbe csak kanos fiúkat látok. Mi a kérdés?
2/28 anonim válasza:
egyrészt azért, amit írsz, nem szeretem, ha egy férfi nehéz, vastag, másrészt a fiatalabbakat könnyebb irányítani és arra használni, amihez kedvem van.
29N
3/28 anonim válasza:
Jól nèznek ki, van hajuk, nincs gyerekük, stb.
4/28 anonim válasza:
Kérdező szerintem ne a tiktok/instagram vagy bármilyen netes fórum alapján alkoss véleményt a nőkről ugyanis a valóság kicsit más...
5/28 MolotovPunk válasza:
Én 30-as nőket inkább 35-45 körüli pasikkal látok. A 20 éves srácok nagy része még bulizgat a korosztályával kb. A kérdésed nem nagyon a valóságot tükrözi! Illetve nagyon ritka az, amit állítasz.
6/28 anonim válasza:
Egy csinos sportos nonek miert is kene egy vastag puhos elhizott sorhasu 90 kg-os pasas?? 😂
7/28 anonim válasza:
A többségük nem 90 kilós, hanem 120.
8/28 MolotovPunk válasza:
Azért a 30 feletti nőknél is sok nem nádszál vékony nő van! Sok a 90kg-s ott is.
9/28 anonim válasza:
Igen, de itt most nem róluk szól a kérdés.
10/28 MolotovPunk válasza:
9/ Attól még baromság a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!