Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálnál ha megismernél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha megismernél egy férfit de csak 12 cm farka?

Figyelt kérdés
Nyilván az első szexnél derülne ki.
2023. ápr. 1. 15:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Orulok neki, hogy nincs rad negativ hatassal, ram biztosan lenne. Sok sikert az eletben.
2023. ápr. 1. 18:12
 22/27 anonim ***** válasza:

21, a puszta méret miért lenne rossz hatással?

Az lenne rossz hatással, ha rossz lenne a szexuális életem emiatt. De ez nincs így, mindenre tökéletesen alkalmas, amire kell.

Az, hog yhog ynéz ki? Hát ha változtatni kéne a testemen, lenne épp elég más dolog amin változtatnék :D

2023. ápr. 1. 18:14
 23/27 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne túl jó, mert nekem alapból hosszú és viszonylag tág hüvelyem van. Mondani gondolom nem mondanék semmit, de nem hiszem, hogy hosszú életű kapcsolat lenne. Egyébként majdnem az összes eddigi partneremnek 13-14-15 cm-s volt, szóval nagyon valószínű, hogy ez az átlag. (Pont a legelső két partneremnek volt ennél hosszabb, viszont egyiküknek sem volt vastag.)

Szerintem elég sokszor előfordul, hogy két nem éppen összepasszoló ember jön össze, aztán vagy meg tudják oldani, vagy nem. És igen, vannak nők, akiknek tényleg a kicsi a jó, mert rövid és szűk hüvelyük van. És nem, ez nem látszik a magasságukból, testalkatukból.

2023. ápr. 1. 18:21
 24/27 anonim ***** válasza:
74%

20 centi? Az semmi! Az enyém akkora, hogy a combom köré kell tekerni, hogy elférjen! De legalább farsangkor könnyű dolgom van, mert csak átdobom a vállam felett, és meg is van a benzinkút jelmez.

Istenem, ennyi trollt, és ezek közöttünk élnek és szavaznak...🤣🤦‍♂️

2023. ápr. 1. 18:43
 25/27 anonim ***** válasza:
6%
Vannak azok a nők akiknek a szex nem fontos, nekik tökéletesen elég ha kicsi. Sőt még jó is mert nem éreznek semmit kb. Aki szeret szexelni az meg igényli is a méretet.
2023. ápr. 1. 18:54
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
#4 mai kor internetes fogalmazása: se helyesen írni, se mondatot szerkeszetni nem tud, így más értelme lesz mint, amit ki akart hozni: kérdező szerint 17 cm az átlagméret, mert itt ezt a kamut olvasta :D
2023. ápr. 2. 13:54
 27/27 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 2. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!