Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha megismernel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha megismernel egy nőt akinek szép az arca jó a teste, de rikacsolva beszél?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Betömném a száját.
2022. jún. 27. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem jönnék vele össze. A kapcsolatok alapja a kommunikáció. Ha nem bírod elviselni, akkor nem lesz jövőtök.
2022. jún. 27. 08:20
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Külsőre akkor bejön, de a beszédstílusától, hangszínétől falra mászol.

Ha ez már most zavar és nyilván zavar mert nem kérdezted volna, akkor ez később is zavarni fog. OLYAT KELL KERESNI AKINÉL SEMMI SEM ZAVAR, MERT ÚGY JÓ NEKED AHOGY VAN KÍVÜL BELÜL. Aki tényleg jó lesz neked, annál nem fog semmi sem zavarni, mert tökéletesnek fogod látni.

Ha elképzelem hogy én olyan pasival ismerkedek aki tetszik, de beszélgetés közben azon gondolkozom hogy hogy tud így beszélni, akkor elgondolkodnék hogy a teste miatt megéri-e az időmet vesztegetni.

2022. jún. 27. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan hetero nőként írok, de ha ugyanez lenne egy férfivel, én hagynám. Hiába jó arc, jó test, ha levágnád a fület akárhányszor csak megszólal. Nekem az ilyen dolgok is, mint pl a jó hang (bejön ha mély), beszédstílus stb is sokat számítanak.
2022. jún. 27. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod tartósan elviselni, akkor ki se kezdj vele.

Én aszerint venném, hogy NEKEM jó-e így, ahogy van, vagy sem.

2022. jún. 27. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyentől a legrosszabb elválni. Olyan, mint a pióca.
2022. jún. 27. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
én vagyok ez az ember
2022. jún. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!