Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50 éves férfi mikor számít nem egészségesnek, pedofilnak, ha hány éves lánnyal jön össze?
Én is szeretem a fiatalabbakat. A kérdező jó is lenne. Jókat kufircolnánk.
Manyi néni 80
23
Engem nem érdekel, hogy a kérdező kit talál vonzónak, az viszont kbaszott módon zavar, hogy lépten-nyomon nyomunak ezek a vénségek, és sokszor tapadósak is ráadásul. Ha talál egy apakomplexusos lányt, akkor tegye, de aki nem olyan, azt hagyják békén a papák.
"Engem nem érdekel, hogy a kérdező kit talál vonzónak"
á nem, csak kábé minden második komment a béka segge alá oltotta a kérdezőt
amúgy a nyomulós rész viszont teljesen jogos. na de az, hogy hánysz a pofátlanul nyomuló idősebb fasziktól (én is hánynék valószínűleg), az nem azt jelenti, hogy senkinek nem jöhetnek be idősebb faszik (vélhetően közülük is olyanok, akik nem nulla az érzelmi intelligenciájuk, és képesek érzékelni a másik részéről érkező jelzéseket, valamint hogy milyen helyzetben mi a helyénvaló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!