Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem sose fogok hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem sose fogok hozzám illő lányt találni, érez így valaki?

Figyelt kérdés
Rengeteg lánnyal beszélek és ismerkedek folyamatosan, de mindig van valami ami miatt nem jön össze, vagy messze lakik, vagy teljesen más a jövőkép, vagy ha minden oké belsőleg akkor meg külsőleg nem tetszik, túl fiatal, túl idős...stb Pedig már fél éve, hogy vége lett az 5 éves kapcsolatomnak de még mindig úgy érzem nem fogok jobbat találni mint ő. Annyira hajkurászom az igazit mint Ted az "Igy jártam anyátokban" és úgy érzem kifutok az időből. Már 29 éves vagyok.
2023. márc. 31. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Amíg ilyen görcsösen keresel, nem fogsz találni. Ha nem keresed, szembe fog jönni, hidd el.
2023. márc. 31. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
🥱😂😂
2023. márc. 31. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve?

Hova sietsz? Inkább adj magadnak időt, hgoy feldolgozd, hogy az életed egyhatodát lefedő kapcsolatnak vége lett.

2023. márc. 31. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fél év egyáltalán nem sok idő. Ha szerettél valakit akkor meg akár két három év is lehet amire teljesen elfelejted. Ne görcsölj rá, azért 29 év még nem olyan idős. :) A lényeg most hogy jól legyél, aztán majd egyszer szerelmes leszel.

Ma már annyira jól normalizálódva van ez az interneten eroltetett társkeresés, néhányan nem is tudják milyen szerelmembe esni.

2023. márc. 31. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Pf... gondolom a fullos nő az kéne, de te mit tudnál adni? Mert arrol egy k*rva sort nem olvastunk, csak arrol, hogy te mit várnál
2023. márc. 31. 21:18
 6/6 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Azt írod fél éve vagy egyedülálló. Bocsi, de ez nagyon kevés idő még. Sok ember évekig van egyedül, mire talál egy megfelelő partnert magának! Én fél év után még részben a szakításomat gyászoltam. Most is azért vagyok már több éve egyedül, mert nem keresek társat sehogyan sem, továbbá olyan nőknek tetszettem, akik nekem külsőre nem jöttek be! Visszatérve az előző gondolatmenetre, azért a párkapcsolatból párkapcsolatba ugrálás sem túl egészséges szerintem. 29 évesen pedig még egyáltalán nem vagy elkésve. Simán lehet még később barátnőd.
2023. ápr. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!