Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engem választott, de utána mégis velem akart lenni, de én már akkor nem akartam vele kapcsolatot. Miért kell ezen megsértődni?
Ő 7 évvel idősebb nálam. 15 éves voltam mikor elkezdtünk ismerkedni, én akkor teljesen bele zúgtam, el se akartam hinni, hogy egy ilyen pasinak bejövök, ráadásul teljesen tapasztalatlan voltam. Én felnéztem rá, szinte csodáltam. De aztán jött egy osztálytársnőm, aki már tapasztalt volt a fiúk terén, vagányabb, bátrabb, erősebb szexuális kisugárzással és végül vele kezdett el járni. Szarul esett, de elfogadtam. A sráccal barátságban maradtam, mivel közös társasággal sokat jártunk kirándulni. 5 év múlva szakítottak, aztán elkezdett nekem irogatni, hogy lehet annak idején rosszul választott. Én megírtam, hogy ez akkor az ő döntése volt és én ezt elfogadtam, de én már csak barátként tekintek rá. Erre tökre kioktatott, hogy ha akkor jobban harcolok akkor mi jövünk össze, de én csak egy jókislány voltam akkor is, aki csak a tanulással foglalkozik, sose fogom semmire se vinni, mert semmi harcosság nincs bennem és egyedül maradok. Mondott még más dolgokat is, hogy olyan semmilyen középszerű vagyok.
Nagyon megbántott, nem értem, hogy miért kellett így sértegetni engem, miközben én semmit nem ártottam neki? Eléggé vívódom most ezen. :( :( :(
11-es: Nincs logika, sérti az egóját a csávónak, hogy már nem csorgatja utána a nyálát a kérdező, és ezért vagdalkozik, amivel csak tud.
Kérdező, nincs min vívódni. Most jó lennél neki, nyilván nem azért próbálkozott be, mert totál szarnak tart, de nem tudja elfogadni, hogy neked már nem kell. Én nem tartanám ezek után barátnak se. Ha közös a társaság, nem mondom, hogy lépj ki ebből a körből, de én nem kommunikálnék vele a feltétlenül szükségesnél többet, és ha továbbra is belém állna, elhajtanám keményebben a picsbe.
Azért sértődött meg, mert nem rohantál, mint a pincsikutya, ennyi.
Ne tartsd vele tovább a kontaktust.
Tényleg olyasvki miatt bánkódsz, aki, ha jól számolom, min. 27 évesen is olyan dedó módon gondolkodik, hogy "tanulós, komoly, nem balhés lány egyenlő unalmas jókislány"? Ebből egy értelmesebb 17 éves is már kinőtt.
Nem szeretnék feltétlenül rosszat feltételezni rólad, de nem lehet az, hogy azért ghostolnak meg azért szívatnak, mert te vonzódsz alapvetően az ilyen gyökerekhez és felszínesen válogatsz? Azért a leírásban sem az volt, hogy milyen remek személyisége volt a pasinak, hanem hogy hú, milyen jó pasi volt és bele voltál zúgva... ha kifejezetten ezeket a vagány nagymenő csúcspasikat hajtod meg csak nekik adsz esélyt, akkor nagyobb valószínűséggel fognak kihasználni, mert nekik tényleg uncsibb egy józanabb életű nő, illetve úgyis azt fogják hinni, hogy "na, ezt a kis tapétavirágot megint megpróbálom becserkészni, úgyis rám fog cuppanni"... és ezt nem megkeseredett idióta incelként mondom, hanem nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!