Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már magát magányosnak? De úgy igazán. Évek óta nincs senkije és már 30-on túl jár bőségesen. Vannak hasonló cipőben mások? Barátok nincsenek de nem is nagyon vágyom rájuk. Szülőkkel jó a kapcsolat, de kéne 1 társ. 36F Incel
Felejtsd el ezt, ne állítsd ezt magadról mert a nők Menekülni fognak.
Amúgy kicsi rá az esély, hogy van olyan aki még soha nem volt magányos.
Amúgy egyedül barátok nélkül, és mondjuk egy olyan munkahelyen ahol nulla a lehetőség, és e mellé ha az ember nem is jár el otthonról, akkor valóban marad a Net, vagy egyedül maradhat.
Szóval ha az ember egyedül van csökkennek a lehetőségei társkeresés céljából.
Noshàt, 33évesen érzek hasonlót, de valahogy mindig csurran-cseppen valaki, aki érdeklődik, àtjön filmezni, esetleg kocsmàzni.
Javaslom: ne satnyulj be, jàrj emberek közé, légy nyitott.
De még a mai napig mégis stigma a magány és a "szingliség". Vagyis korrigálom magam, szinglinek lenni menő, de magányosnak nem. Pedig valljuk be azért valahol mégis találkozik ez a kettő egymással még ha oly ciki is bevallani.
Én már évek óta egyedül vagyok, sose kapok esélyt a nőktől.
36F Incel
A múltkor rájöttem , hogy a társ mindig itt volt velem amióta vagyok.
Minden ami visszanéz rád a szemedből az a te tökéletes párod meghosszabbítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!