Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan nem lehet gamerkedéssel becsajozni?

Figyelt kérdés
Volt itt pár napja a PUBG. Volt már RTX 4080as kérdés és biztos még más félék is. Na és mi van olyan játékokkal, mint a Borderlands 3? Vagy ehhez hasonló nagyon vagány Single Player game-k??? Hisz nem csak multiplayer van és fülessel lekárogni mindenkit. Komolyan nőknek egyáltalán nem jön be a gamerkedés, mint hardcore hobbi??? Vagyis olyan csávó, akinek az élete 90% PC játék.

2023. márc. 30. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Komolyan. 90% az nagyon sok

Az én párom is játszik, de van mellette élete meg más hobbijai. Munkája, barátai stb.

2023. márc. 30. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miért kéne bejönnie? Szerinted mi a vonzó benne?

Ha valaki életének a 90%-át ez teszi ki akkor konkrétan semmi mást nem csinál, csak eszik meg alszik, ergo a játékon kívűl mást nem lehetne csinálni vele. Egy kapcsolat meg baromira nem arról szól, hogy mindig csak gaming.

2023. márc. 30. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
De, keress vele havi 5+ milliót mint a Vr-osok és neked is lesz nőd.
2023. márc. 30. 18:47
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk, sokkal több lány űzné a hobbitokat, ha nem ijesztenétek el őket azzal, amilyen stílusban bántok velük és ahogy beszéltek róluk játék közben. Mégis mi lenne vonzó abban egy átlag lánynak, hogy gamer vagy? Reggeltől estig nézze, ahogy te nyomogod a billyentyűzetet? Keress olyan lányt, akinek szintén 90%-ban a videójátékozás az élete. Ja hogy olyan kevés van, mert verbálisan bántalmazzátok még azt a keveset is és a kutyának sincs kedve nőgyűlölő kispöcs.kkel szórakozni. Maradjatok csak szűzikék. :D
2023. márc. 30. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
31%

Hobbival nem igazán lehet imponálni az ellenkező nemnél, kivéve akkor, ha az kifejez valamilyen státuszszimbólumot, előnyös tulajdonságot.

Srácoknál a gaming kb. olyan, mint csajoknál a plázába futkározás, shoppingolás. Azért érezzük, hogy ennyitől még senki nem lesz se szebb, se jobb, se vonzóbb…

#4 „Mondjuk, sokkal több lány űzné a hobbitokat, ha nem ijesztenétek el őket azzal, amilyen stílusban bántok velük és ahogy beszéltek róluk játék közben. …”

Ezt a sztereotípiát honnan vetted? :D

2023. márc. 30. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Siman lehet vele csajozni, en pld felesegem warzoneba ismertem meg. Az a baj hogy ti looserek olyan jatekokot jatszodtok amit csak az uber kocka bznyakok jatszanak. Ott is lehet tarsat talalni ha repakapitanyt keresed... Keressetek valami gamet amibe van proximity chat es van eselyetek csajokkal talalkozni vagy legyetek hires sztremerek. De ezzel az attituddel nehez lesz...
2023. márc. 30. 19:51
 7/13 A kérdező kommentje:
5-ös. Értem. Azt pedig én sem tudom mit beszél a négyes. Én imádom a csajokat. Gamer csajokat pedig triplán jobban. Sosem beszélek rájuk semmit.
2023. márc. 30. 19:54
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
#7 hát engem gamer lányként már élből szidnak, hogyha kiderül hogy lány vagyok, már azelőtt, hogy látják hogy játszok. A francnak sincs kedve az ilyen srácokhoz.
2023. márc. 30. 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Az én pasim volt, hogy ezzel töltötte az egész hétvégét, én meg ülhettem a kanapén végig. Volt, hogy meguntam, és hazamentem, észre sem vette, csak amikor vége volt a játéknak. Később aztán úgy alakult, hogy engem is beszippantott ez az egész, de attól függetlenül ez egy zombiéletmód, elvette az életem. Szerintem csak olyanoknál tudsz becsajozni vele, akiknek szintén ez a hobbijuk.
2023. márc. 30. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
10%
Ha van belőle pénz, akkor miért ne? Egyébként csak egy lúzer...
2023. márc. 30. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!