Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most nekem kellene írnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nekem kellene írnom a srácnak?

Figyelt kérdés

Beszélünk már egy ideje, és volt már olyan többször, hogy úgymond megszakadt a beszélgetés, mert elég tömören válaszolt valamit, és úgy éreztem, nem akar beszélgetni, de aztán mindig írt valamit pár órával később.

Ez azért lehetett, mert szeretne beszélni, csak nem mindig van témája?

Most nekem kéne vajon írni neki?

2023. márc. 30. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
10: túl fiatal és naiv lehetsz még ahhoz, hogy differenciáltan gondolkodj. Ha megszakad a beszélgetés, ritkán reagál az üzenetekre, az 99%ban nem azért van, mert "jaj szegény, biztosan ilyen passzív", hanem azért mert NEM akar tőled semmit. Attól nem fog jobban akarni, hogy többet írsz, csak még jobban megutál.
2023. márc. 30. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Férjem van, és 28 eves vagyok..na meg tapasztalt, szivem ;) honnan ez a statisztikai adat, hogy 99%-ban azért van amit mondasz? Vagy csak a saját tapasztalatod alapján mondod?

Majd eldönti ő, hogy ír e neki vagy nem. Ő ismeri a pasit, nem mi. Azért ha annyira flegman válaszol, akkor az csak feltűnt neki. Nem minden fekete-feher

2023. márc. 30. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
12: hát akkor elég szomorú, hogy ennyi idősen is ilyen evidenciákat kell neked magyarázni. Másrészt, ha annyira ismerné és annyira jó lenne köztük a kapcsolat, akkor tőle kérdezné meg, és nem gyakorira írkálna, hogy "miért érzem azt, hogy nem akar beszélgetni?"
2023. márc. 30. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég 🤦‍♀️ nagyon nem akarod felfogni amit írok... Neked nem tűnt fel hogy minden ember más? De hagyjuk is, nem fárasztom ilyen emberekkel magam.
2023. márc. 30. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
am én pont azért nem írok a csajnak mert meguntam hogy csak én irogatok neki.
2023. márc. 30. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván írhatsz,vesztenivalód nincs,de ha azt érzed,futsz utána,azon a ponton érdemes leállni.A megérzések nem hazudnak.Ha azt súgják:nem kellesz eléggé,az sem véletlen.
2023. márc. 30. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

Volt ilyen netes élményem.

Én is azt hittem csak lusta témát keresni,hol abbamaradt a beszélgetés,hol újrakezdte,mintha mi sem történt volna.

Amikor beszélgettünk,akkor keresett hetekig,aztán szó nélkül lezárta.

Aztán kiderült komoly kapcsolata van,engem meg nem akart eléggé.

Pasik,ha akarnak valamit,hidd el tesznek érte.Kivéve,ha eléggé nem akarnak téged.Legtöbb meg sajnos ilyen.

2023. márc. 30. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelne, nem válaszolna. Én azt gondolom hogy sokszor valóban nincs úgy témája. De ha neked eszedbe jut valami amit szívesen megosztanál vele, akkor nyugodtan írj neki. Ettől nem fogsz a seggébe mászni mint itt valaki írta.
2023. márc. 31. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!