Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nekem kellene írnom a srácnak?
Figyelt kérdés
Beszélünk már egy ideje, és volt már olyan többször, hogy úgymond megszakadt a beszélgetés, mert elég tömören válaszolt valamit, és úgy éreztem, nem akar beszélgetni, de aztán mindig írt valamit pár órával később.
Ez azért lehetett, mert szeretne beszélni, csak nem mindig van témája?
Most nekem kéne vajon írni neki?
2023. márc. 30. 18:21
1/18 anonim válasza:
Nem. Te ne mássz a férfi seggébe.
2/18 anonim válasza:
+ Ha akar vmit, majd ír. Ha nem, akkor soha ne mássz utána.
3/18 anonim válasza:
Akik lepontoztak, írják már el, hogy miért?!
4/18 anonim válasza:
Mindig 2 emberen múlik minden.
Hidd el nagyon unalmas és egy idő után ellenszenvessé is válik, ha mindig csak az egyik keresi, ír a másiknak.
5/18 anonim válasza:
Igen, szerintem is. Miért minden a férfin múlna 😅 attól, hogy írsz neki, nem mászol a seggébe. Írj egyszer, aztán ha utána nem ír normálisan, akkor legalább azzal a tudattal fekszel le, hogy te megpróbáltad:)
6/18 anonim válasza:
5: a kérdező azt írja, hogy a pasi tömören válaszol, sokat kell várni, mire egyáltalán visszaír. Szerintem egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit, ugyanis ha egy férfi akar valamit, akkor nem kellene ilyesmin agyalnatok, csajok.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem, válaszol, amint tud, csak nem túl bőbeszédű.
Azt arra írtam, hogy ha épp megszakadt a beszélgetés, utána pár órával írt valamit.
2023. márc. 30. 19:33
8/18 anonim válasza:
6, ennyiből, mait leírt, nem tudhatod. Vannak zárkózottabb pasik is, akik nem szeretnek írogatni. Igen, vannak olyanok is, akiknél ezt jelenti.. de ennyiből nem kell ráhúzni
9/18 anonim válasza:
Jó, biztosan én vagyok a hülye, mert nem fogok erőltetni olyat, ami nem működik.
10/18 anonim válasza:
Á nem, max azért mert korlátolt a gondolkodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!