Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a nőknek az egzisztencia, egy 38 éves férfinak ha 245 ezer a nettó jövedelme de van saját lakása, akkor lehet csinos barátnője?
#7 Én ugyan nem hordom le.Igaz, én nő vagyok.Szerintem mindenki olyat keressen, amilyet talál is.Akkor nincs semmi gond.
Az is igaz, hogy akinek itt kell kérdezgetni, hogy xy tulajdonságokkal rendelkező párt találhatok-e, az lehet el van tájolódva.Értsd: ha nekem fontos, hogy eltartson egy férfi, akkor el is fog.Mert találok ilyet, nekem nem kell a neten kérdezősködnöm idegenektől.
#10 A csóró, tanulatlan, buta prostiknak mindig csak ez volt a lényeg és a valóságról sem volt soha semmi fogalmuk.
Én nem tartanám egy olyan primitív jószág véleményét relevánsnak, aki egy szar afrikai putri ország szintjén lévő nyomortanyából jött.
6
Rendben, segédmunkás alatt érts bárkit, aki nem szellemi munkát végez.
Az már nem olyan rossz az itteni viszonyokhoz képest sztm. De csak ettől nem lesz csinos nőd.
N 31
4es te igen sötét lehetsz.
400 ezret keresel és szerinted a segédmunkás 245 keres.
Elárulok egy titkot.
Segédmunkás napi 20...25 alatt nem dolgozik!
Számold ki ha 20..25 napot melózik?
Tudom mert vállalkozó vagyok és én is alkalmazok SMt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!