Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapség nagyjából mi az az egzisztencia amitől kezdve a nők jó fogásnak vélnek egy pasit?
Mint havi jövedelem.
Előző voltam
Ez azért baromság, hogy erre fix összeget várj, mert pl. vidéki városban csóró helyes nőnek kevés is elég.
Én vidéki nagyvárosban saját panel lakással és nettó 400-zal folyamatosan fogok ki olyan nőket, pl. óvónő, tanárnő és hasonlók, akiknek én már bőven jó fogás vagyok anyagilag is, mert ők ennek a felét keresik és saját ingatlanra esélyük sincs. Ugyanígy ismerősi körben is látok hasonlókat.
Milyen az az egy pasi?
Teljesen más összeg, ha egy magas, izmos, jóképű pasi, aki humoros, kedves, szereti a gyerekeket és akar is, szorgalmas, kitartó, okos, és van benne potenciál, hogy előre haladjon az életben.
Megint más, ha a pasi se külső lre, se belsőre nem vonzó, és az egyetlen vonzereje a pénze.
Valószínűleg az se mindegy, hogy milyen nőt akar. Feltehetőleg egy két gyerekes, mélyszegénységben élő, tanulatlan 20 éves nem ugyanazt várja el, mint egy instacica, akinek a profilja meg az onlyfans oldala havi egymilliót hoz, és kétmilliót költött csak plasztikai sebészre.
7. "Valószínűleg az se mindegy, hogy milyen nőt akar. Feltehetőleg egy két gyerekes, mélyszegénységben élő, tanulatlan 20 éves nem ugyanazt várja el, mint egy instacica, akinek a profilja meg az onlyfans oldala havi egymilliót hoz, és kétmilliót költött csak plasztikai sebészre."
Én is ugyanezt mondtam, bezzeg engem lepontoztak pirosba. (4-es válaszoló.)
Attól is függ, hol éltek, van-e már saját lakás, mik az igényeitek, tehát inkább úgy mondom, hogy legyen annyi fizetése, amivel adott esetben az összes alap költségeteket fizetni tudja, tehát nincs feltétlen rászorulva a nő fizetésére.
Azon kívül legyen hűséges, emberséges, racionális gondolkodású meg úgy alapvetően mentálisan egészséges, hiszen ezek nélkül nem sokat ér a pénz, meg lehet, hogy nem is lesz biztos.
Ha belefizet a lakbérbe rezsibe kajába, ő állja a programokat van pénze üzemanyagra es ha elromlik vmi nem sz.rja le. Es nem azert kapok ajandékot mert szulinapom van hanem mert szeret.
Ez alapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!