Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért nézik le ismerkedésk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért nézik le ismerkedéskor ha csak ennyit értem el az életben,de nekik még ez sincs?

Figyelt kérdés

Mindig ilyeneket olvasni legyél önálló,legyen lakásod,legyen kocsid.

Egy szobás lakásom van,kis suzukim amivel melózni járok,multi gyárban melózok,önállóan fizetem a számlákat.

Akkor ha minden feltétel teljesítve soprtos is vagyok,miérz mondják sokszor ismerkedéskor hogy többet keresnek az életben nem szeretnének ilyen szinten megmaradni.

Sokszor mondják ezt úgy hogy vagy otthon élnek,vagy szobát bérelnek barátnőivel és nem is keresnek sokat.

Akkor miért van ez?

2023. márc. 29. 08:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
31%
Mit takar a "sokszor"? Csak mert nem tudom ezek a sztorik nekem valahogy hihetetlenek...én miért nem találkozom ilyenekkel? Lehet csak velem van a baj, mert csak normális épelméjű értékrenddel rendelkező nőkkel ismerkedem??
2023. márc. 29. 10:06
 22/32 anonim ***** válasza:
22%
Mert csak a készbe akarnak beleülni.Aztán odahordják a sok vackukat, plüss kacatjaikat, feljárnak a locsogós barátnők, neked meg vége a hobbidnak, a pénzednek és főleg a nyugalmadnak.
2023. márc. 29. 10:28
 23/32 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen ok! Önállóan a mai világba ez csoda, főleg ha hitel nélkül. Nekem mindig olyan pasijaim voltak akik alattam voltak anyagilag, de akkora királynak hitték magukat mert van pl egy szakadt 500ezres bmwjuk hogy az valami hihetetlen 😅 na az ilyet nem szeretem.. de te korrektnek tunsz
2023. márc. 29. 10:30
 24/32 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert lehet, hogy a csaj, akire hajtasz pl egyetemista, mellette gyakornok, rengeteg nyelvet beszél stb. Szóval jelenleg keres keveset és lakik otthon, de sokkal többet el fog érni addigra, mire annyi idős lesz, mint te.
2023. márc. 29. 10:57
 25/32 anonim ***** válasza:
38%

LOL :D

Annyiszor hallottam már nőtől, hogy neki olyan pasas kell, aki

- nem mama hotelben lakik

- van kocsija, nem BKV-val megy érte

- van jó állása

Nekem mindhárom megvan, úgyhogy ilyenkor bátran vissza tudok kérdezni, hogy ezekből a hölgy mit tud felmutatni. Általában gyorsan kiderül, hogy semmit :)

2023. márc. 29. 11:46
 26/32 anonim ***** válasza:
92%
Nálam eleve kuka az ilyen aki ezekkel nyit, de ha én meg merem kérdezni, miért kéne vele lenni, hát csak a dalai láma nem vagyok 😂
2023. márc. 29. 11:54
 27/32 anonim ***** válasza:
35%
Ja, nyilván egy nő sem viszi ennél többre, persze... :D
2023. márc. 29. 12:52
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ilyennekel foglalkozni. Nem mindenki ilyen.
2023. márc. 29. 13:34
 29/32 anonim ***** válasza:
16%

27. Hogy értsd. Az olyan nők is leszplják, akinek még ennyi sincs mint neki. Mi nem világos?

N 31

2023. márc. 29. 13:36
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"ha én meg merem kérdezni, miért kéne vele lenni"

Hát honnan tudja ő, hogy te mit keresel?

2023. márc. 29. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!