Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az incelek akik Magyarors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az incelek akik Magyarországon incelek, nem ők tehetnek róla, nem önhibájukból azok, hanem a nemek aránya miatt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 14:15
 51/107 anonim ***** válasza:
0%

50

Annyi, hogy nem kéne álszentnek lenni és ítélkezni.

Inkább segíteni amennyire lehet ezeket az embereket, akár pozitív diszkriminációval!

Ne feledjük, sokkal több rosszat kaptak mint bármelyiketek!

2023. márc. 30. 10:26
 52/107 anonim ***** válasza:
100%

51

Nem bunkózásból, de megtennéd, hogy válaszolsz a hozzászólásomban feltett kérdésekre?

Egyébként meg talán ismersz engem személyesen? Honnan tudod, hogy én mit kaptam vagy nem kaptam az életben?

2023. márc. 30. 10:38
 53/107 anonim ***** válasza:
100%
51 Ok. Diszkriminálsz pozitívan egy nőt, akit kislány korában bántalmaztak, és most egy zárkózott, rosszindulatú, gyűlölködő személy?
2023. márc. 30. 10:42
 54/107 anonim ***** válasza:
0%

53

A szeretethiány okozza ezt.

Mutass szeretet felé és átvarázsolod.

Volt már olyan, hogy valaki felé szeretet mutattál különösebb ok nélkül, csak mert az olyan jó?

2023. márc. 30. 10:53
 55/107 anonim ***** válasza:
0%

A világ egy kegyetlen hely, ezt kéne mindenkinek tudomásul vennie, ne még nehezebbé tenni egymás életét, egymást segítve közösen kibírni és átvészelni az életet.

Például ezt az emberi széthúzást használják ki a pszichopata diktátorok és uralkodnak felettetek játszi könnyedséggel.

2023. márc. 30. 10:55
 56/107 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az volt, hogy TE személyesen hajlandó vagy szeretni egy gyanakvó, gyűlölködő, rosszindulatú nőt?

Csak mert minket az előbb nácizni kezdtél, mert nem értettünk egyet veled. Pedig ezek szerint nálunk is korábbi sérelmekből fakad az ellenérzésünk, nem? Mi is azért vagyunk gyanakvók és ítélkezőek, mert túl sokat bántottak minket. Legalábbis a saját logikád szerint. Vagy hogy van ez? Egyes embereket megillet a határtalan, minden logikát és józanészt felülmúló jóhiszeműség, másokat meg nácizunk, ha nem akarnak bunkó emberek társaságában lenni? Elég vastag kettős mérce.

2023. márc. 30. 11:12
 57/107 anonim ***** válasza:
0%

56

A személyemen túl szoktam tekinteni általában. A világ problémáit egy személy nem tudja megoldani. Csak tehet érte ami tőle telik. Én általában nagyon megértő vagyok de amikor egy marginalizált csoportot kezdenek köpködni elvileg erősebbek, jobban szituáltak az nagyon ki tudja húzni nálam a gyufát. Mint például amikor egy védtelen állatot kínoznak. Miért demonstrálsz erőt a gyengén? Rátok nőkre is lehetne mondani, hogy a chadek elbántak veletek erre ti az incelekre köpködtök mert féltek a chadektől.

Ez nem helyes!!!

2023. márc. 30. 11:17
 58/107 anonim ***** válasza:
100%

51

Segítse a hóhér őket. Mégis miért? Lelázátok mindnekit. Nektek pszichiáter kellene, mert az agyatokban van a baj. Majd ő segít.

AZ ilyen inceleknek barátaik sincsenek. Tehát a ti szociális képességeitekkel van a baj, nem a világgal.

2023. márc. 30. 11:21
 59/107 anonim ***** válasza:
100%

Neked az incelek problémája fáj. Én más csoportba tartozom, nekem más dolgok fájnak. Nincs ezzel gond, csak ne csináljunk úgy, mintha egyedül titeket érnének kellemetlenségek.

Amúgy meg nem félek a chadektől. Sokkal jobban tartok azoktól az incelektől, akik gyilkossággal, kínzással és erőszakkal fenyegetőznek. Akik szubhumán féregnek neveznek és a halálomat kívánják. (És ne mondd nekem, hogy nem ezt teszik. Akármelyik platformjukat megnézed, ez megy. Kislányokat ért baleseteken élvezkednek.) Ehhez képest mit tesz egy chad? Max szexelünk egy jót, aztán nem hív vissza. Inkább ez, mint az incelek által vizionált válogatott kínzáskk.

2023. márc. 30. 11:28
 60/107 anonim ***** válasza:
0%

59

Igen, a traumák szörnyű dolgokat művelnek az emberrel. Magamon is megfigyelem bár még a való életben jól tartom magam, bár nyilván elvettek mindent tőlem, élvezetet, örömöket, célokat, emberi méltóságot. Valahol természetes, hogy napalmot kívánok az emberiségre, mert miért legyen nekik jó nekem meg szhar?

Utálom az embereket, jogosan!

De megvan a határ nálam. Kiskorúakat nem bántunk! Az iskolai bullying komoly gerjesztője ezeknek a folyamatoknak amellyel semmit nem akarnak kezdeni. Amerikában heti rendszerességgel lövik szét osztálytársaik az abúzált gyerekek. Még mindig nem az okokat orvosolják. Ha betiltják a fegyvereket attól még a bullying nem szűnik meg. Tehát ilyen alja álszent társadalomban élünk.

Ártatlan védtelen személybe én sem állok bele, de aki köpködik egy indulásból marginalizált csoportra, az mint említettem nagyon ki tudja húzni a gyufát.

2023. márc. 30. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!