Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal(20-30) pedagógus lányokkal, hol tud egy átlag ember ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mármint iskolokán kívül persze...2023. márc. 27. 08:21
21/31 anonim válasza:
20
Igazábol azt sem, mivel 500 ezret én megkeresek nőként, és meg csak meg sem szakadok
22/31 A kérdező kommentje:
Troll
2023. ápr. 25. 08:25
23/31 anonim válasza:
22
Milyen erdekes, hogy ezt én inkább rólad gondoltam! Ki hiszi azt 2023ban, hogy az 500 ezer kiemelkedő fizetés? - Jézusom
25/31 anonim válasza:
Bármelyik társkeresőn, Tinderen, Facebookon, itt a gyakorin. Vigyázni kell velük, a nagyrészük megkeseredett, leharcolt lesz 30 éves korára, nem csoda.
26/31 anonim válasza:
Ma már a nettó 1 millió se számít jó keresetnek, kb átlag, Budapesten megkockáztatom, átlag alatti. Ha valaki diplomás, akkor mindenképp.
27/31 A kérdező kommentje:
Ne trollkodj az országban az átlag kereset még mindig bruttó 530 ahogy a ksh is írja.
Neked van biznyítokéd arra amit állítasz azon kívül, hogy a barátaid meg a környezetdben ennyit kapnak? (Ez meg nem fedi le az orszag de meg csak egy varos atlag keresetet se úgyhogy nem elég bizonyíték)
2023. ápr. 30. 17:38
28/31 anonim válasza:
27
Láttad ma az auchan parkolót? Az Obiba konkretan nem tudtunk beállni, tej alig volt, kenyér se sok! És tudom, hogy holnap may1, de ez barmelyik napra igaz kb
29/31 anonim válasza:
Nekem is jó lenne egy tanár , kicsit taníthatna mert buta vagyok mint egy szemeteszsák.
30/31 anonim válasza:
Amugy ezt pestiek irjak szetintem , hogy keves az 500k tolna, baranya , somogy megye vár az atlag kerest olyan 150-200 kozott van.. tehat itt 500 ezer mar jo fizunak szamit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!