Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal(20-30) pedagógus lányokkal, hol tud egy átlag ember ismerkedni?
9.
Nem tudom, hol élsz, de vidéken a nettó 500 elég jó pénz. Sok munkahelyen nem kapnál ennyit pályaelhagyó tanárként. Még egy irodavezető sem keres annyit, de egy kezdő HR-es sem. Nem tudom, milyen tanár voltál, de a pedagógus diploma és gyakorlat a munkaerőpiacon önmagában nem ér többet, mint egy érettségi+releváns tapasztalat az adott munkakörben. Tudom, mert én is pályaelhagyó voltam.
12
Egyrészt, ennél többet keresek a juttatásokkal, másrészt, a fél customer services csapat, valamilyen tanár (volt).
- SSC.ben örömmel megfizetnek, ha beszélsz nyelveket, és hajlando vagy megtanulni az SAP.t
Kerdesedre a valaszom: Budapesten.
13.
"a fél customer services csapat, valamilyen tanár (volt)."
Gondolom akkor telekom szektor. Ritka gané egy munka, azt fizessék is meg.
14
Nem. :) Nem telekom. És vannak necces időszakok, pl az év vége, de ennél jobb munkahelyem még nem volt. "Szemét" amerikai multi. (Magyarhoz soha tobbe)t)
15
Mi a baj az SSC.vel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!