Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért gondolják hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gondolják hogy a vékonyság a csont soványsággal egyenlő?

Figyelt kérdés
Nem kéne leszokni az ezt közvetítő káros médiákról? Facebook, insta, divatmagazin…stb

#vékony #soványság #Csontsoványság #Káros média
2023. márc. 27. 07:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10

F.szság megint... 80 kiló, de hány centihez???

Használjátok már az agyatokat.

Láttam nálam 10 cm-vel magasabb nőt (190 cm lehetett), gyönyörű alakja volt (arányosan és kellemesen telt) és irtó csinosan öltzözött. Nyilván volt min. 80 kiló...

2023. márc. 27. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
20%

Én például nem gondolom azt hogy a vékonyság egyenlő lenne a csontsoványsággal, és nem is használom szinonímaként a kettőt. A vékony számomra annyit tesz hogy egy nőnek egészséges súlya van a magasságához mérten, nincsen rajta nagyobb súlyfelesleg mint pár kiló. A csontsovány ezzel szemben azt jelenti számomra hogy valakinek egészségtelenül alacsony a testsúlya a magasságához mérten.

Vannak modellek akikre tényleg az utóbbi jellemző, de azért ne gondoljuk azt hogy a valóságban is pont így néznek ki:) Minden képen átmennek egy kis Photoshoppal amúgy is.

Mondjuk a többi válaszolónak igaza van, az utóbbi években tényleg elterjedtek lettek a plus size aktivisták, némelyikük sokkal károsabb dolgokat tesz/mond, mint mondjuk a divatipar többi része. Például volt egy olyan színésznő, aki duci alkat volt. Eltűnt egy kis időre a médiaból, visszajött lefogyva - Úgy el lett hordva mindennek hogy olyat még életemben nem láttam. Ez most egy példa a sok közül.

Mondjuk, erre szokták azt mondani hogy keress olyan plus size aktivistát aki elmúlt legalább 45...Nem véletlen csak fiatal nők promózzák ezt.

2023. márc. 27. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

12

"A vékony számomra annyit tesz hogy egy nőnek egészséges súlya van a magasságához mérten, nincsen rajta nagyobb súlyfelesleg mint pár kiló."

Akkor ezt miért is hívjuk úgy, hogy súlyfelesleg van rajta? :)))

Ezek szerint nincs rajta súlyfelesleg. Mert pont jó.

Idegesítő és k.rva felháborító, hogy férfiak folyamatosan benyögnek ilyen kifejezéseket, hogy zsírdisznó meg hasonlók. Én (ahogy írtam) egész életemben baromi vékony voltam, de szerintem nagyon szépek és vonzók azok a nők, akiknek van cicije, popsija meg combjai. És róluk sem gondolom, hogy SÚLYFELESLEG van rajtuk.

Minden korszaknak megvolt az ideálja, de ami most folyik, az egyszerűen borzasztó. Nők lealacsonyítják magukat azzal, hogy az instagramon mutogatják magukat. Nem volt elég, hogy évszázadokon keresztül a férfiak csináltak hülyét belőlünk? Most a nők saját magukból csinálnak hülyét. :(

2023. márc. 27. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
A vékony az önmagában még ronda. Ami jól néz ki azt úgy nevezzük, csinos. Sokkal többet jelent a jó eloszlás mint a gebeség. Legyen segg, derék, vállak. Ha nincs akkor semmire nem mégy a 45 kilóddal ahogy a 150 kilód is rosszul fog mutatni persze.
2023. márc. 27. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!