Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál sem kezdeményznek férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál sem kezdeményznek férfiak?

Figyelt kérdés
Járok az utcán, boltokban, kondiban, ülök a metrón vagy vonaton, vidám vagyok igényesen öltözök mégsem próbálkozik senki
2023. márc. 26. 09:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
76%

Ugye arról beszél az ember, hogy bárhol lehet ismerkedni...

Még is azt hallani az emberektől, hogy .."hol?"

Lehet itt ott amott, de itt ott amott nem akarok...

Illetve jön a sok sok kifogás.

És sokan nem is mernek.

Sokszor úgy látom, hogy nincs is kedvük hozzá az embereknek, vagy lusták, vagy mindenki jön valami kifogással.

Aztán jön, hogy de minden pasi csak azt akarja, fordítva minden nőnek hatalmasak az igényei...

De egyeseknek még is sikerül, és olyankor kérdés, hogy hol...

2023. márc. 26. 10:44
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
Mivel a nők mindenhol azt nyomatják, hogy nehogy oda merj hozzám jönni ezeken a helyeken, mert nem ismerkedni vagytok, egyáltalán hogy merészeljük. Stb.. köszönd a nő társaidnak. :D
2023. márc. 26. 10:45
 13/37 anonim ***** válasza:
51%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ezt anno én írtam ki, én a konditeremben ismertem meg a barátnőmet:)

2023. márc. 26. 10:45
 14/37 anonim ***** válasza:
42%

Linkelj egy képet, aki hasonlít rád. (ŐSZINTÉN)

Engem állandóan betalálnak és már rohadtul elegem van, ezért gondolok én is a külsődre, de a kép után megmondom.

2023. márc. 26. 11:39
 15/37 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező! Lehet, hogy annyira szép vagy és ezért nincs elég önbizalom azokban, akik látnak Téged! ☺️
2023. márc. 26. 12:13
 16/37 anonim ***** válasza:
10%
Én szívesen kezdeményeznék, annak ellenére, hogy per pillanat nem tudok semmit a külsődről. Viszont amiket eddig írtál magadról, azok felkeltik érdeklődésem irántad! 😊
2023. márc. 26. 12:22
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl szép átlagos a testem
2023. márc. 26. 12:58
 18/37 anonim ***** válasza:
3%
Szívesen ismerkednék Veled!
2023. márc. 26. 14:08
 19/37 anonim ***** válasza:
20%
Inkább haveri, baráti társaságokkal próbálj meg többet eljárni… így is új embereket ismerhetsz meg.
2023. márc. 26. 14:49
 20/37 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagy nő.
2023. márc. 26. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!