Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál sem kezdeményznek férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál sem kezdeményznek férfiak?

Figyelt kérdés
Járok az utcán, boltokban, kondiban, ülök a metrón vagy vonaton, vidám vagyok igényesen öltözök mégsem próbálkozik senki
2023. márc. 26. 09:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagy ronda véletlenül?
2023. márc. 26. 10:00
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Ha szétnézel ezen az oldalon kb. minden 3. kérdés alatt írják a női társaid, hogy ennél undorítóbb dolog nincs amikor a fent felsoroltak közül valahol próbálkozik/leszólít egy férfi. Akkor most mizu van?
2023. márc. 26. 10:02
 3/37 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj ezzel, hogy én szerintem például illetlenségnek hat csak úgy teljesen random betalálni valakit ilyen helyeken.. (talán a kondi kivételével) és én például alapból nem próbálkoznék boltokban meg ilyen helyeken.
2023. márc. 26. 10:07
 4/37 A kérdező kommentje:
Én meg társkereső appon nem próbálkozok🙃
2023. márc. 26. 10:13
 5/37 anonim ***** válasza:
89%
Nézz meg neked tetsző pasikat. Ha megérzik, hogy bejönnek neked fognak próbálkozni.
2023. márc. 26. 10:18
 6/37 A kérdező kommentje:
Nézem én de nem érzik
2023. márc. 26. 10:20
 7/37 anonim ***** válasza:
91%

A kondit leszámítva nincs nagyon indulótéma, lehetőség leszólítani ilyen helyeken. Múltkor én is sétáltam az utcán, és jött velem szembe egy igényes nő, mivel, hogyan tudtam volna megszólítani?

És ahogy a hármas krumpli írja, sokan illetlenségnek gondolják, ha teljesen idegenek szólítják le őket ismerkedés céljából, sok nő és férfi nem is tudja kezelni a helyzetet. A férfi az első mondat után rájön, hogy ultra gáz/átlátszó a megszólítás, sok nő pedig egyből felveszi a passzív védekező oldalát. Ezek a megszólítások akkor működnek, ha van valami közös, pl ugyanazon egyetemre jártok, van valami kiindulási téma.

A kondi az talán kivétel, bár már nem véletlen vannak külön női konditermek is, gondolom a pasik úgy gondolják, hogy zaklatták már elegen a nőt edzés közben, inkább békén hagyják.

2023. márc. 26. 10:22
 8/37 anonim ***** válasza:
74%

Lehet rosszul ézed őket :)

Hogy nézel?

2023. márc. 26. 10:23
 9/37 anonim ***** válasza:
81%
De nem úgy bámulni kell, mint borjú az újkapura. Hanem elmenni mellette, és közben olyan pofát vágni, hogy "Hű bmeg de jó pasi"
2023. márc. 26. 10:23
 10/37 Noren1989 ***** válasza:
74%

Nálam inkább szoktak.

33/F

2023. márc. 26. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!