Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés
Sajnos mar sose lesz többet barátnőm.36 éves vagyok. Senkinek sem kellek, és mar az egészségem se a régi. En meg ugy se tudtam barátnőt szerezni, hogy nem vagyok csóró. Sokan mondjak ha van pénzed akkor tapadnak rad a nők. Ez nem igaz. Úgy érzem barátnőn kívül mindenem megvan. Ház, munkahely, pénz...mar szinte alig költök valamire. Nincs mire. Mit vegyek magamnak amitől jobb kedvem lesz ? konzolok, számítógép van...minden más is amit szeretek. Utazni nem szoktam. Nem szeretek utazni...olvasni rejtvényt fejteni. Prostikat ne írjatok kérlek...az aki a testéből el, azt elitelem. Kivétel ha tényleg a megélhetés miatt teszi!

#csaj #szeretet #unalom #tollfelvasarlo
2023. márc. 25. 23:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ne azért mozdulj ki, hogy találj magadnak valakit, hanem egyszerűen a társaság kedvéért. Keress közösséget magadnak az érdeklődési körödnek megfelelően, de mindenképpen olyat, amihez ki kell mozdulni otthonról. Ha túltetted magad a sebeid nyalogatásán, akkor nyiss újra a világ felé és előbb-utóbb találkozol olyan nővel, aki társad lesz.
2023. márc. 26. 09:56
 22/29 A kérdező kommentje:
ma 09:56 Nem szeretek közösségekbe járni mert kiutálnak. Nincs telefonom(most per pillanat van, de csak 1 éve, azelőtt nem nagyon használtam) meg kocsim, nem érdekel az euró meg az utazás meg a külföldi munka...a mai embereket ezek érdeklik csak.
2023. márc. 26. 10:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Szóval magadnak való vagy.

És a hosszú zárkózott évek után már sokkal nehezebb.

Amúgy minél hosszabb ideig zárkózik be az ember otthonra, annál nehezebb a változás. És annál nehezebben hisz abban, hogy bármi is fog változni még az életében.

Őszinte leszek...jobb lenne ha még most próbálnál változtatni, mert eljön az 50-60 és akkor már majdnem, hogy felesleges is lesz.

A legszebb fitt egészséges fiatal évek 20-40 között hamar elszállnak, és azokat semmi nem hozza vissza, lemarad az ember a szép fiatal feszes testű nőkről vagy , férfiakról....

Nem ugyanolyan 60 évesen megélni egy tengerparti nyaralást mint 30 évesen...

2023. márc. 26. 10:51
 24/29 A kérdező kommentje:
Sajnos bátortalan vagyok. Igazából sejtem, hogy miért alakult ki az, hogy én kevesebbnek érzem magam másoknál. Így visszagondolva sem tudtam volna tenni az ellen, hogy ne így legyen... Ha az ember nem talpraesett nem néz ki jól és meg visszahúzódó is akkor annak annyi!
2023. márc. 26. 11:01
 25/29 anonim ***** válasza:

Noss igen, és ez kevés embernél változik meg..szóval.. őszintén? igen annyi.

2023. márc. 26. 11:02
 26/29 A kérdező kommentje:

oke. Koszi, hogy irtatok.

Tudom mar mit teszek!

Sziasztok!

2023. márc. 26. 11:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Milyen nők jönnek be? Linkelj pár képet.
2023. márc. 26. 11:47
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatós, de ha valakinek hosszú a haja az plusz pont. Es ha fekete színű az még jobb!
2023. márc. 26. 13:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát barátom, pedig ilyenkor van az, hogy ez bizony a te életed, neked kell helyre tenni. Ha besavanyodsz, akkor bizony senki nem fog onnan kirángatni. Ja, és természetesen senki nem fog megsajnálni a házikódban, hogy egyedül vagy. Azt viszel fel oda akit akarsz, te vagy a főnök, innentől kezdve rajtad múlik minden. Sajna neked nincs jogod sírni...:DDDD
2023. márc. 26. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!