Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így, vagy Magyarországon tényleg férfitöbblet van? Nyugaton miért nincs? Világosítson már fel valaki erről.
Amikor itthon vagyok, mármint Magyarországon, akkor mindig mindenütt azt érzem, hogy sokkal több a férfi, fiatal nőket alig látni. Se nagy városokban, se vidéken, se sehol ebben az országban.
Ellenben már 3 külföldi országban is dolgoztam az elmúlt 5-6 évben, és mindenhol azt éreztem hogy vannak azért nők is a társadalomban kielégítő számmal. És kelet-európai létemre jó néhány szex és alkalmi kapcsolattal, kalanddal dicsekedhetek, dacára annak hogy az ismerőseim akik szintén dolgozni járnak külföldre sokan azt mondják, kint lehetetlen csajozni. Nekem nem volt az.
Inkább itthon lehetetlen, de azért mert itt egy nőnek minden ujjára jut 10 pasi, de miért? Máshol miért nem így van? Miért érzem úgy hogy csak itt van ez a jelenség?
Nem így van. Szelektív a megfigyelésed.
Németországban meg főleg nem. Nem azért, mert több vagy kevesebb lány születik, hanem mert rengeteg ott a vendégmunkás, akik nagyrésze férfi.
Tényekről nem érdemes vitatkozni.
Németországban kevesebb gyerek jut egy nőre, tehát arányaiban kevesebb gyerek születik, rohamosan öregszik a lakosság.
ÉS a bevándorlók többsége fiatal férfi.
Teljes képtelenség, hogy több fiatal nővel találkozzon az utcán bárki. Maximum akkor, ha közvetlenül egy lánykollégium előtt ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!