Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert erdekel meg mindig ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erdekel meg mindig ez a srac?

Figyelt kérdés
Az elejen nem is jott be, aztan az lett a vege hogy 6 honapig ugy viselkedett velem mintha egyutt lennenk. Bar mindig mondta hogy o nem akar jelenleg senkivel komolyat, ugy ereztem rengeteg szeretetet kapok tole, es a mai napig nehez elhinni hogy en neki mennyire nem jelenthettem semmit. Befejeztem, de mar sikerult azota "visszamenni" hozza. Az hogy eppen masokkal is randizik nem zavar, de az hogy miert nem keres mostanaban engem az nagyon rosszul esik. Masokkal is randizom, de az erzes hogy neki valoszinuleg lassan mar szexre se kellek nagyon nem esik jol. Mar nem sirok miatta vagy ilyenek de valahol nagyon nem jo erzes... :D es annyira logikatlan, hisz az elejen nekem be se jott, csak addig tepert nalam... Sot a mai napig latom hogy egy nagyon erettlen fiu, es tudom azt is hogy nem lehetne koztunk jol mukodo kapcsolat, nem is akarok kapcsolatot, de valahogy nem birom elengedni...
2023. márc. 24. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez van amikor megdugatod magad és élvezted.
2023. márc. 24. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mondani, "A jó szex hozzáláncol."

Tehát azóta még nem volt nála jobb. Ha lesz, elfelejted.

2023. márc. 25. 06:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszet amig kemenyen meg nem murázott..
2023. márc. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!