Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfiaktól elvárt magasságmánia női megfelelője, tehát ami a férfiak mániája elvárásként a nőkkel szemben?
8.-nak
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Itt van az első valaszoló maximum 165-re lőtte be a magasságot, de a többi is maximum 170 cm szokott lenni, aki ennel magasabb azt nem szeretik. Ugyanúgy szelektálnak, válogatnak mint a nők, csak a nők nem nyavajognak itt annyit, hogy mennyire kirekesztőek a pasik. Pedig DE.
A legnagyobb "bűn" a túlsúly, kor, rövid haj.
Férfi részről nem igazán van ilyen. Még a legocsmányabb nők is elkelnek így, vagy úgy.
De nagy tömegben nézve, a csinos, vékony, jó fenekű, szép arcú csajok a menők, de egy tulajdonságot nem lehet kiemelni.
A ferfiaknál amúgy is sokkal szélesebb a spektrum, akár egymástól teljesen eltérően kinéző nők is tetszhetnek, ugyanannak a férfinak.
8
Magas nőnek lenni nagyobb bűn, mint kövérnek. Egyszerűen átnéznek rajtad nem is létezel, esetleg érdekes lehetsz 1-2 menetre, mint valami attrakció, de emberszámba vagy legalább nőszámba nem fognak venni.
Nem hiszem hogy a vékonyság. Én nem vagyok vékony, de kövér sem, van rajtam olyan 6-7 kg plusz, ami jól oszlik el. Mindemellett magas vagyok (177 cm), mégsem volt soha gondom azzal, hogy senkinek nem kellettem, mindig voltak és vannak jelentkezők.
Az összkép, a kisugárzás jobban számít, úgy gondolom. Mert egy vékony nő is lehet csúnya, önbizalomhiányos, leharcolt. A ragyogó arc mindennél többet számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!