Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfiaktól elvárt magassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfiaktól elvárt magasságmánia női megfelelője, tehát ami a férfiak mániája elvárásként a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 17:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Fiatalság
2023. márc. 24. 19:33
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

8.-nak

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Itt van az első valaszoló maximum 165-re lőtte be a magasságot, de a többi is maximum 170 cm szokott lenni, aki ennel magasabb azt nem szeretik. Ugyanúgy szelektálnak, válogatnak mint a nők, csak a nők nem nyavajognak itt annyit, hogy mennyire kirekesztőek a pasik. Pedig DE.

A legnagyobb "bűn" a túlsúly, kor, rövid haj.

2023. márc. 24. 19:42
 13/27 anonim ***** válasza:
48%

Férfi részről nem igazán van ilyen. Még a legocsmányabb nők is elkelnek így, vagy úgy.

De nagy tömegben nézve, a csinos, vékony, jó fenekű, szép arcú csajok a menők, de egy tulajdonságot nem lehet kiemelni.

A ferfiaknál amúgy is sokkal szélesebb a spektrum, akár egymástól teljesen eltérően kinéző nők is tetszhetnek, ugyanannak a férfinak.

2023. márc. 24. 19:46
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
Az nem zavarja a nőket, hogy a magasság nem változtatható, viszony a vékonyság elérhető egy nőnél ha nem zabál és sportol?
2023. márc. 24. 19:57
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
A megfelelője az, hogy a férfiak sem akarnak maguknak magasabb not
2023. márc. 24. 20:02
 16/27 anonim ***** válasza:
73%
A franc fog éhezni miattad
2023. márc. 24. 20:20
 17/27 anonim ***** válasza:
66%
50 kg alatt legyen, és seggig érjen a haja (különben nem is nő a pasik szerint).
2023. márc. 24. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:
36%

8

Magas nőnek lenni nagyobb bűn, mint kövérnek. Egyszerűen átnéznek rajtad nem is létezel, esetleg érdekes lehetsz 1-2 menetre, mint valami attrakció, de emberszámba vagy legalább nőszámba nem fognak venni.

2023. márc. 24. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy a vékonyság. Én nem vagyok vékony, de kövér sem, van rajtam olyan 6-7 kg plusz, ami jól oszlik el. Mindemellett magas vagyok (177 cm), mégsem volt soha gondom azzal, hogy senkinek nem kellettem, mindig voltak és vannak jelentkezők.

Az összkép, a kisugárzás jobban számít, úgy gondolom. Mert egy vékony nő is lehet csúnya, önbizalomhiányos, leharcolt. A ragyogó arc mindennél többet számít.

2023. márc. 24. 21:12
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
19-es es nyilvan vannak alacsony ferfiak, akiknek sosem vokt gond a csajozas.
2023. márc. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!