Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem, érdemes próbálkoznom egy nagyon magas 185 cm kolléganőmnél, úgy hogy én alacsony férfi vagyok (162 cm)?
Én 182,5 cm magas férfi vagyok,ha kihúzom magamat elérem a 183 cm-t is.
Egyetlen egyszer randiztam egy nálam magasabb nővel szerintem lehetett vagy 190cm magas valamilyen szinten kosárlabdázott.
Nagyon furán éreztem magamat a randi alatt,próbáltam magamat kihúzni,lábujjhegyen járni.
5
A szerelemben nem számít, de a szerelemnek ki kell alakulnia valahogy, amit igencsak megnehezít, ha lefele kell beszélnem a pasihoz.
Én találkoztam ilyen párral (a nő mondjuk nem volt 185 cm magas, de jóval magasabb volt a férjénél), hát őszintén szólva alig hittem a szememnek. Toleráns embernek gondolom magam, semmi bajom nem is volt ezzel, de nagyon furcsa volt.
Én 180 cm magas vagyok, tetszett már nagyon 160 cm magas férfi, de őszintén szólva valahogy nem mertünk kapcsolatba kezdeni.
Többször randiztam (meg csináltam mást is) nálam 7-8 cm-vel alacsonyabb férfiakkal, de nagyon furcsa volt. Hiába vagyok nagyon vékony, valahogy úgy éreztem, hogy föléjük tornyosulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!