Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelekkel kapcsolatban miért a megalázásukra törekszik mindenki, nem pedig a felemelésükre?
30
Akkor előbb talán a saját portád előtt seperj, mert valahogy a férfiak azok, akinek még vén papiként is fiatal és szép nő kell.
És érdekes, az ellen valahogy nem háborogtok, hogy nem csak rondák vagytok, hanem ostobák is. Hogy agyból miért nem kaptatok többet.
Az hogy leirták a vonzó külsőt, haát, nezd meg a millendorfi (vagy hogy irják?) Vénuszt, meg a David szobrot. Vagy csak hogy mi számitott férfiasnak mondjuk a 40-es években, es mi számit most. Most a fiatalokról néha azt se tudom az illető fiú vagy lány, mégis d.gnak össze-vissza. Szóval ez is egyrészt változó, masrészt egyedi.
Valódi tudást pedig csak az halmozhat fel a párkapcsolatokrol, akinek volt néhany, vagy helyrehozott legalább egy szakitás szélén lévőt. Ezt nem lehet könyvből tanulni. Legalabbis nem szakkönyvből.
A fusztráltságot pedig fel lehet hasznalni a szakmai sikerekhez, belefektetni a fejlődesbe. De a piálás, meg a hülyeségeken agyalás nem az.
"vonzó külsőt, haát, nezd meg a millendorfi (vagy hogy irják?) Vénuszt"
Az egy ókori szobor. SEMMI nem bizonyítja, hogy akkoriban az a zsírdisznó alkat volt a vonzó.
Ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy 1907-ben meg a szögletes arc és a ferde szemek voltak a szépek, mert Picasso festményén ilyen nők szerepelnek: [link]
Mert rosszindulatú, nőgyűlölő emberek.
Én is nem egyszer próbáltam segíteni, tanácsokat adni. Nem fogadták meg, meg sem hallgatták aztán elkezdtek ordenáré módon beszélni velem.
Csodálatosak az Incelek, meg is kellene őket koronázni. Nem?
Alapvetően az olyan emberekkel, akik "incelnek" nevezik magukat, az a baj, hogy nőgyűlölők. Érdekes, valahogy egyetlen nő sem találta ezt a hozzáállást annyira vonzónak, hogy összeálljon egy ilyen emberrel..
Másfelől meg szerintem olyan, hogy "incel" valójában nincs. Ők találták ki. Ha annyira akarnának valakit, akkor talán ha kicsit lejjebb adnának az igényekből, és nem botránkoznának meg 1-2 úszógumin, és esetleg lennének hajlandóak egyenlő félként kezelni egy nőt, tuti akadna valaki akármilyen előnytelen külsővel is áldott meg valakit a sors. Annyi a titok nyitja, hogy ne legyenek magasabb elvárásaid annál, mint amelyeknek magad is meg tudsz felelni. A legtöbben akik "incelnek" nevezik magukat, igénytelenül lógatják a sörhasukat és azon vannak kiakadva, hogy "me nekem nincs jó genetikám meg sok pénzem, a szupermodell csajokat nem dughatom" - pedig ez ennél sokkal bonyolultabb. Bár alapjaiban helyes a meglátás, hogy ha te nem tudsz semmit nyújtani a másiknak, akkor a másik mégis mi a fenéért repülne a gurmé sült galamb a szádba?
36: Bárcsak ennyi lenne a titka :) Mondom ezt úgy, hogy van párom.
De ha egy önmagára valamennyit adó, egészséges , egyetemet végzett fiatal ember sorozatos visszautasítások után nem talál párt, akkor ne akarják már megmagyarázni, hogy ez azért van, mert ő nem a "saját szintjén" keres, és hogy próbálkozzon a 60 éves munkanélküli fogatlan Gizike néninél mert hozzá ő illik! Ez demagóg duma.
37
Ez a legnagyobb probléma, nem tudják a szinteket belőni.
Azt gondolják, hogy csak mert a nők alapból cukibbak (ez tény) ezért mivel 60%-uk szebb, cukibb mint a pasik 90 %-a ezért az ő szintjük a pasik top 10% mert szépségben csak ők tudják felvenni velük a versenyt. Ezért torz a piac.
Mert nem, a nőknek alapból szebbnek kellett mindig is lenniük is mindig is szebbek is voltak. És a férfinek nem a szépségét kellett bedobnia, hogy hódítson hanem más férfi tulajdonságokat. Nevetséges, hogy manapság díszmajomnak kell lennie egy FÉRFINEK, hogy nőről egyáltalán álmodozhasson.
Én egy motoros rocker vagyok, sokminden jellemző rám, de szépfiú jelző nagyon nem. Aztán valahogy mégis volt sok barátnőm, alkalmim, és most már feleségem is. Néha olyan szép lányokkal jöttem össze, hogy én is csodálkoztam rajta.
Az én tapasztalatom az, hogy nem szépnek kell lenni, hanem magabiztosságot kell sugározni, jó fellépéssel kell rendelkezni, és kell egyfajta férfienergia. Persze mindehhez kell némi érzelmi, és szellemi intelligencia is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!