Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik okozza leginkább a férfiak társkeresési nehézségeit?
A legújabb PEW research alapján amerikában a fiatal férfiak 60% -a szingli. Ezt ezúttal a CNN(!) youtube csatornáján láttam:
https://www.youtube.com/watch?v=vK4y6C1Uuhw&t=212s
Az miért nincs a kérdések között, hogy a férfi nulla, vagy közel nulla, és tökéletes nőnél nem adná alább.
Na meg a komplexusát, kudarcait a nők hibáztatásával foglalja el, talán már nem is kezdeményez, és ez a viselkedésükben is megmutatkozik.
Netán semmi szerethető nincs benne, a nőket tárgyként kezelik, kezelnék.
18. És amiket felsoroltál ez csak a mostani férfiakra jellemző, 10, 30, 50 éve nem léteztek az akkori fiatal férfiaknál?
Ha feltűnt, az a kérdés, hogy most miért van történelmi, valaha volt legmagasabb csúcsán a szingli huszonéves férfiak aránya. Olyan dolgok miatt valószínűleg, amik manapság léteznek, egy generációval korábban viszont még nem.
Ilyen például, hogy a nők ugyanúgy megélnek egyedül, egyre kevesebben akarnak gyereket mindkét nemből, házasodni meg annàl is kevesebb.
Mivel se társadalmi se gazdasági kényszer nincs a nőkön, hogy mindenáron összejöjjenek valakivel (bárkivel), így inkább maradnak egyedül.
Az az őszinte igazság, hogy ahogy elnézem a 20-30 közti férfi felhozatalt, én is inkább maradok egyedül. Legalább úgy rendezem be a pici kis lakásom, ahogy nekem tetszik, és nincs vita a körbevizelt wc, vagy a mosogatás miatt. Kicsit gyanús, hogy a kapcsolatban élő baratnőim állandóan stresszesek, vagy épp szerelmi bánatuk van, de mindenki nálam keres nyugalmat a pasija elől. Akkor minek vannak velük? Nem látom, hogy miért éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!