Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az űrkorszak beköszöntése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az űrkorszak beköszöntése segít majd a férfitöbblet eltűntetésében?

Figyelt kérdés
A sok alfa chad majd elmegy a világűrt meghódítani. A nőcikék persze nem tartanak velük mert veszélyes dolog az űrutazás. Így a földön több nő marad, mint pasi, és a férfitöbblet megszünésével helyzetbe kerülhetnek a kevésbé szerencsés férfiemberek is.

2023. márc. 23. 12:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
57%
Persze...úgy 100 millió év múlva.
2023. márc. 23. 16:16
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

"És ezt ilyen nyíltan ki is mered nyilatkoztatni, hogy ilyen disztópikus rendszert akartok építeni? Egy chad diktatúrát? Ahol minden nőnemű erőforrás az alfáknak jut, mi meg csak rabszolgák lehetünk?"

Egyrészt, a nők nem erőforrások, hanem szabad akarattal rendelkező emberek. Ezt egy magadfajta omega incel nem értheti.🤣

Másrészt, úgy látszik, más részről kezded kapizsgálni, hogyan is működne a dolog helyesen.😃 Ti incelek minden figyelmeteket a kitermelésre fordítjátok (így értelmet adtok egyébként jelentéktelen és polarizáló léteteknek), míg mi chadek értékes génjeinket továbbadva járulunk hozzá az egészséges és fejlődő emberi faj fennmaradásához.😇 Ebben pedig óriási segítséget nyújtanak a csodaszép és értelmes nők, tehát örök dicsőség nekünk, kiváló pároknak.😇

Hát nem látod, hogy megvan a tökéletes párosítás? Chad és nő, incel és hasznos bányamunka. Megvalósul az utópia!😇

2023. márc. 23. 20:18
 23/34 anonim ***** válasza:
4%

Viccet félretéve.

Én nem vagyok incel, de sajnos középkorú férfiként azt tapasztalom, hogy tényleg kb 5× annyi a férfi mint a nő.

Olyan, hogy egyedül álló, és még csinos is, es ki is néz valahogy, az meg szinte teljesen felejtős.

Olyan szinte nincs is. Aki ilyen, annak azonnal akad, és nyilván a legszebb, legsármosabb, 10 pontos körüli férfiak a legkapósabbak.

De amíg egy nő kb 10-15 férfiből választhat, addig ez megis érthető.

A piacon is a csirkecomb fogy el leghamarabb, a far-hát a végére marad még úgy is, hogy árstoppos.

És mégegyszer mondom, nem vagyok incel, csak egy elkeseredett társkereső, és sajnos tapasztalatból beszélek.

2023. márc. 24. 10:02
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

#23 Hol látsz te 5x annyi férfit?

[link]

2023. márc. 24. 10:04
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
24, hagyd már, egy másik kérdésbne kifejtették, hogy a KSH csak egy libsi feminista forrás, ilyen nyilván nem fogja lehozni a kemény valóságot, miszerint 4-5x több férfi van mint nő!:D
2023. márc. 24. 10:45
 26/34 anonim ***** válasza:
4%

24.

Nem látom, ennél sokkal többről van szó.

TAPASZTALOM.

Mert lehetetlen kapcsolatot találni középkorúként.

Minden bő kuszúrja a 10 pobtos fé4fiakat, actöbbiek jeg csak maradnak mindíg a sor végére.

Olyan, hogy Dávid legyőzte Góliátot, olyan csak egyszer volt, és már nagyon régen.

2023. márc. 24. 10:57
 27/34 anonim ***** válasza:
30%
Férfi többlet van? Szerintem nincsen, csak egyszerűen a férfiak többsége egy nyomorék életképtelen balfsz, és ezt tapasztaltam nem egyszer. Nőként nem fogok az életképtelen balfsz mellett megállapodni, ha van tőle jobb is. A férjem nem gazdag, átlagos a keresete (jól keres, de nem kiemelkedően), egy Ford dobozos teherautója van, ami kell neki a pénzkereséshez. Nem áll a garazsban egy béemvé vagy egy Tesla, esténként pedig kimerülten és olykor koszosan jön haza hozzánk. Tudod miért választottam? Mert az aki. Sose adja fel, mindig mindenre talál megoldást, mellette szeret és tisztel, mint nőt. Neki a n{ egy egyenrangú fél, nem egy erőforrás ahogyan itt aposztrofálva van. Férjhez mehettem volna értelmiségi gazdaghoz (pl ügyvéd) is, de egyszerűen a hideg kiráz attól, ha nőként nekem kell szerelgetnem, mert a férfi akit választottam egy nyomorult és ez se megy neki. Annyi ilyen van. Az életképes férfiakat a nők felismerik és mellettük telepednek le. Nem tudom mit kell ezt túlmagyarázni. Azért mert te gyökér vagy, az nem a nők hibája. Az ilyeneket én is kerültem, mint a pestist mindig is.
2023. márc. 24. 11:14
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Majd földönkívüli nők bevándoroltatásával megoldódik a probléma...
2023. márc. 31. 15:54
 29/34 anonim ***** válasza:
54%

28.

Csak már jönnének minél hamarabb komám. Lehet, hogy ők nem fognak annyira válogatni??

Mert ugye most mi van ?

Ha egy férfi:

- 1 deka túlsúly van, akkor lapát.

- ha nincs diplomája, lapát.

- ha nincs jó vezető állása jó fizetéssel, akkor lapát.

- ha nem sármos, nagyon jóképű, akkor lapát.

- ha nincs lakása, autója, lapát.

2023. márc. 31. 17:06
 30/34 anonim ***** válasza:
91%
29, téged leginkább azért tesznek lapátra, mert teljesen hülye vagy.
2023. márc. 31. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!