Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasas mint Szoboszlai Dominik gyakorlatilag bármelyik 18-25 közötti magyar csajszit megkaphatja?
Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 20:31
11/19 anonim válasza:
Hát nem az esetem ez a Dominik. De inkább választanám őt mint egy 3-400 minimalt kereső hulladékot vagy vakami igénytelen 90-100 kilós hányadékot.
12/19 anonim válasza:
#11: ne erőlködj, három pipás incelke, mindenki tudja, hogy nem vagy nő.
13/19 anonim válasza:
Nem rossz, de nem az én esetem ez a focista fiú vibe. Tiniként sem olvadtam volna el érte. Meg kéne érteni, hogy nincs olyan, aki mindenkinek bejön, megvan az egyéni ízlésünk. Ez a jó, hogy mindenkinek meglehet a választása. Szóval feleslegesen idegesíted magad, meg irigykedsz erre a csávóra.
14/19 Ghgj válasza:
"A tini csajok fixen szó nélkül mennének csoportosan az ágyába."
A te képzelgéseiddel nekünk mi dolgunk?
15/19 anonim válasza:
Nem minden tini csaj menne el vele egy éjszakára.Helyesnek nem mondom,hogy nem az.Személyiségét nem tudom milyen,mert személyesen nem ismerem.Az is előny,hogy van pénze bőven.
16/19 anonim válasza:
Tini lányként mondom, egyáltalán nem az esetem. Csúnyanak se mondanám, de inkább átlagos. Semmi nem fog meg rajta.
19/L
17/19 anonim válasza:
Nekem fixen nem kéne. Simán kinézek belőle pár lappangó nemi betegséget, amit terjeszt az egy éjszakás kalandjai alatt. Inkább kihagynám.
18/19 anonim válasza:
Nem. Külsőre sem az esetem, személyiségre pedig kifejezetten irritáló. Legalább is az a kép, amit a médiában sugároz magáról (kérdés, hogy ez mennyiben a valóság).
19/19 anonim válasza:
Nekem csak akkor tetszik nagyon ha nincs az a tipik focista fuckboy haja
Amúgy viselkedéstől függ…
Ha úgy jönne oda hogy én vagyok a milliárdos focista sztár akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!