Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok járnátok olyan pasival aki csak minimálbért(nettó 155e kb) keres?
A 8-as nem nő, hanem férfi, aki a nőket ilyen módon figurázza ki a magas igényeik miatt. Számos kérdésnél fel szokott bukkanni, és mindig ilyen meghökkentő állításokat tesz, ami már távolról is bűzlik.
Én már rég kiszúrtam, a legelső kérdésnél is pont ott voltam, ahol ezt kezdte játszani, csak ott még felváltva írt férfiként és nőként, és ott még elismerte (hisz egyértelmű volt), hogy csak trollkodik. 100%, hogy ugyanaz a két kommentelő.
Ha ezt a 2,5 pipás "nőt" látod legközelebb, és valami hasonlóan meghökkentő állítást tesz (általában anyagi témában szokott megnyilvánulni, de mindig más összeget mond), akkor már tudni fogod, ki ő.
Te járnál egy olyan nővel, aki minimálbért keres? Persze, most habzó szájjal -mint ahogy a többi férfi- rávágnád: PERSZE!
A férfiak ugyanúgy pénzéhesek, csak vannak, akik közvetlenül azok, vannak akik közvetetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!