Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan és hol találhatok magamnak párt, ha az intimitásból a "lényeg lényegét" többnyire kihagynám? De csak azt, a többit nem.
Figyelt kérdés
Azt hiszem, ha ennél egyértelműbben írnám le amire gondolok, akkor ebben a kategóriában nem jelenhetne meg a kérdés.
Szóval olyan párt keresek (monogám tartós tartalmas párkapcsolatra), akivel a kölcsönösen megértjük egymást az intimitásban is.
2023. márc. 21. 17:48
12/19 anonim válasza:
Kezelhető a zavarod vagy nem? Ill. próbálsz rajta változtatni vagy csak beletörődsz hanyagságból?
13/19 anonim válasza:
Nekem nem okozna problémát ha tudom az elejétől fogva.
Van parom nem kérek privit.
14/19 A kérdező kommentje:
12, Jártam már 3 különböző andrológusnál (voltak kivizsgálások, gyógyszerek...), végigcsináltam egy akkupunktúrás kúrát, túl vagyok két pszichológuson, illetve a harmadik terápia jelenleg is zajlik. Az eredmények elmaradtak. Továbbra sem törődtem bele, de alternatívát is keresek, mert fiatalabb nem leszek... Hanyagságról szó sincs, és orvosnál sem vagyok ijedős vagy szégyenlős!
2023. márc. 21. 19:23
15/19 anonim válasza:
De mi a probléma a behatolással?
16/19 A kérdező kommentje:
Potenciazavarom van.
2023. márc. 21. 19:58
18/19 anonim válasza:
Legyél sugar daddy, ott a lányok még örülnek is neki, ha nem kell szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!