Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy harminc éves azt mondja egy 14 évesnek, hogy úgy szeretne belekóstolni a legtiltottabb gyümölcsébe?
Figyelt kérdés
És hogy elhozná neki a gyönyört újra és újra, még akkor is, ha könyörögne, hogy hagyja abba?2023. márc. 20. 12:43
11/20 anonim válasza:
#10 Legundorítóbb az egészben. Ennyi erővel azt is monndhatná, hogy megerőszakolná, mert hát erről van szó.
12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom egész biztosra, de sejtésem ezzel, hogy kicsit "megkínozgatná" a lányt a perverz állatja, hogy újra rátörjön az orgazmus, vagy valami ilyen lehet.
2023. márc. 20. 15:25
13/20 anonim válasza:
Ez mindenhogy undorító egy harmincas faszi és egy 14 éves gyerek között.
14/20 anonim válasza:
Szekunder szégyent éreznék akkor is, ha egy 30 évesnek mondaná(d).
16/20 anonim válasza:
"sejtésem ezzel, hogy kicsit "megkínozgatná" a lányt a perverz állatja, hogy újra rátörjön az orgazmus, vagy valami ilyen lehet."
Undorító vagy, de így nagyon. A fiktív haverod is.
17/20 anonim válasza:
Ha te vagy a lány a sztoriban, akit ilyenekkel zaklat egy harmincas, nagyon gyorsan kérj segítséget.
18/20 anonim válasza:
Semmilyen szinten nem normális.
19/20 anonim válasza:
"Még akkor is ha könyörögne hogy hagyja abba"
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az ilyen és hasonló mondatoktól borsódzik a hátam, mert eléggé nemi erőszak beütése van. Ezzel a 14 meg 30 éves felállással meg duplán gusztustalan.
A megegyezés, és a partner határainak tiszteletben tartása a szexi, nem ez.
20/20 anonim válasza:
A beteg kis f_sz csak azt nem veszi számításba, hogy vannak a 14 évesnek szülei.
És lehet, hogy ő fog könyörögni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!