Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli nők, a nálatok bepróbá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők, a nálatok bepróbálkozó férfiak mekkora részét utasítjátok vissza?

Figyelt kérdés
Mik a leggyakoribb okok? Nem jön be külsőre, nincs elég jó egzisztenciája, nem intelligens, nem lehet benne megbízni? Igazából van ez a holdudvar effektus, szóval ha valakinek megnyerő a külseje, akkor hajlamosak sokan a jó személyiséget is hozzákötni.

2023. márc. 19. 20:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Politika hogyan hozódik fel témaként egy randin? Nekem soha nem jutna eszembe ezzel indítani.

2023. márc. 19. 22:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyakrabban előfordul mint gondolnád:D
2023. márc. 19. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Pedig a legfontosabb.
2023. márc. 19. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 nem feltétlenül direktbe. Utalásokból, megjegyzésekből is kiderülhet, vagy fb posztokból, lájkokból.

Az ember politikai nézetei általában kihatnak az élet többi területére is, hogy hogy gondolkodik bizonyos dolgokról, milyen filmeket szeret nézni stb..

2023. márc. 19. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

"Aki kevesebb, mint 100%-ot utasít vissza, az nem szingli"

Akkor te sem vagy incel és itt senki. Én máris randira hívok minden itteni incelt, és bármi megtörténhet már az elsőn.

Jucika 62

2023. márc. 19. 23:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#10! Nem tudom, erre nem gondoltam. Nekem az elutasítás, az elsutasítás. Nem lett belőle kapcsolat, tök mindegy, hogy az elutasítás előtt ittam-e vele egy kávét. (Amúgy nem szoktam, lehet, azért nem gondoltam rá.)

2023. márc. 19. 23:32
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 igen, csak nem minden nő azért szingli, mert 100%-ban elutasítja a bepróbálkozókat. Például én sem azért vagyok, nemrég pl randizgattam egy sráccal, aztán kiderült, hogy nulla százalékban vagyunk kompatibilisek, és nem lett az egészből semmi. Nem utasítottam el, de továbbra is stabilan szingli vagyok.
2023. márc. 20. 10:16
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

#17! De ha nem jössz vele össze, azért, mert nem vagytok kompatibilisek, az is visszautasítás!

2023. márc. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!