Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetovált nők! Hány éves korotokban tetováltattatok először és egyúttal vesztettétek el nálam minden esélyeteket?
Hát 32 te tévedsz.
Lehet fogalmad sincs, mennyi tök normális lelkületű, életfelfogású srác-pasi van, aki az itt felsoroltakkal megcsinált műpics.ákat kizárja az életéből, mert gusztustalanok.
Nincs tetkóm. Még egy nyomorult sminktetoválásom se. Így azt eszeltem ki a távoltartásodra hogy szülök két gyereket, tuti ez is elég 😁
(De amúgy... ennyire hogy lehet nárcisztikus egy ilyen lúzer... 😂)
#37 Két agysejttel rendelkező emberek szerint biztosan, de azért szerencsére a többségbe ennél némivel több értelem szorult.
Én 26 évesen tetováltattam először (bár ha tudom, hogy ezzel elvágom magam nálad, sokkal előbb megtettem volna..) a húgommal közösen, utána pedig jött a többi, mára van már 6 db és lesz még. Férjem imádja minden porcikámat, főleg a tetoválásaimat, szóval valahogy leszarom, hogy nálad lenne-e esélyem.:D Pláne, hogy aki így gondolkodik, annak eleve nincs esélye nálam semmilyen téren, innentől meg értelmetlen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!