Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetovált nők! Hány éves korotokban tetováltattatok először és egyúttal vesztettétek el nálam minden esélyeteket?
Nekem spéci nincs tetoválásom, és egyébként azt is megértem, hogy ha valaki számára nem vonzó... Végülis miért ne lehetnének emberek, akiknek ez nem jön be?
Az viszont, hogy szükségét érzed, hogy ezt megoszd, nos, az elég ciki.
Tök mindegy mit jelentgetsz, attól még tény, hogy sokak számára a tetkó (amit én proli freskónak hívok baráti körben) visszataszító. Aki pedig nem bírja a kritikát, az ne sértegessen és jelentgessen, hanem inkább keressen olyan kérdést, ahol mindenki elolvad a "nagyszerű" tetoválásaitól... :-D
Csak végül ne lepődj majd meg, ha a való életben úgy jársz, mint azok a kacsaszájú, szilikonos, homlok-középig tetovált kék szemöldökű "gyönyörű nők", akikre évek óta rá sem néznek már a normális pasik. Vegyél te is kutyát!
Nekem is csak tisztabőrű nő kell.
F28 szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!