Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nők miert ritkabbak az olyan kapcsolatok ahol a nő nem vállal munkát és csak a viszi a háztartást a férfi meg a kenyér kereső?
10. Itt szó sem volt gyerekekről.
Én úgy értettem, hogy egy pár él együtt.
Én nem leszek háztartásbeli.
- Hivatásomnak érzem a szakmámat, nem tudnám nem végezni.
- Sokat keresek majd diploma után (millió fölött)
- Nem szeretem a házimunkákat végezni, viszont szívesen fizetnék bejárónőt, vagy ha nem tehetnénk meg, akkor persze a felét megcsinálom.
- Hiszek az egyenlő jogokban
- Nem akarok kiszolgáltatott lenni
- Szeretem, ha van rendszere a napomnak
Szerencsére ezt megérti a párom és hasonlóan gondolkodik.
Egyébként férfi szempontból miért jó, ha a nő háztartásbeli? Mekkora fizetésről mondanál le emiatt? Mennyit keressen a párod ahhoz, hogy ne akard háztartásbelinek?
Mondjuk én pont azt tapasztalom, hogy a nagyszüleink, szüleink korosztályához képest most meglehetősen sok az olyan feleség, akik háztartásbeliek maradnak 5-8 év gyes után.
Mondjuk mi informatikusok vagyunk a férjünkkel, de engem meglehetősen meglepett, hogy hányan döntöttek így a környezetünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!