Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, őszintén, megérné ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén, megérné ez a nő nektek?

Figyelt kérdés

Idézet egy állítólagos női válaszolótól egy párkeresős kérdésre:

"nálam az a baj, hogy nem várok el többet, mint amit én hozok egy kapcsolatba nőként, ez pedig havi nettó 927.000 és 127-es IQ.

Érthető, hogy kevesen tudják ezt a szintet megugrani."

Őszintén srácok, ha nektek megvan a havi 927 és a 127, akkor 1 nőre pazaroljátok? Miközben a gimis lánytól, a dögös nagyiig sok mindenki meglehet?

2023. márc. 17. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
10. Tudom és most jón az empátia kuncsorgás hogy jaj megerőszakoltak, meg jajj traumatizáltak.... szemét férfiak.
2023. márc. 17. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
#11 erre hogy sikerült a válaszomból következtetni? 🤡 Pont hogy nem. Nem álltam le soha öreg pedofil szemétládákkal, ahogy kiderülhetett a válaszomból.
2023. márc. 17. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
12. Értem én hogy egy szintén 15 éves erőszakolt meg és milyen szemét a legtöbb férfi.
2023. márc. 17. 20:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ez az erőszak valami fétised? Vagy honnan jött csak így a semmiből? 😂
2023. márc. 17. 20:11
 15/20 anonim ***** válasza:
16%
14. fut itt egy nagyokos aki ezt magyarázza mindig. Hát a szemét férfiak, jajj 15 évesen nem kölcsönös szex volt. Nem ribinek kell lenni, és nincs ilyen probléma.
2023. márc. 17. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert labdába sem tudok vele rúgni.
2023. márc. 17. 20:20
 17/20 A kérdező kommentje:

A 12. válaszoló, a 4,5 pipás, rendszeresen bohóc ikont kiíró beteg elme.

Vagy mindenkit incelnek, vagy pedofilnak bélyegez, és nyomja a nemi erőszak témát.

2023. márc. 17. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem csak netto 600-am van, de 19 centis, igen masszív, már ránézésre is ijesztő f@szom is van mellé, amit természetesen igen jól használok. Ez csak kompenzál sz@ros 300ezret?

Az iq-mról meg ne is beszéljünk, mert kimondottan entellektuel, fennkölt gondolkodású férfi vagyok. Bár még nem mérték, de biztos, hogy több mint 127.

2023. márc. 17. 20:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Mi az, hogy rá pazarolni? Ha összejövök vele, elszívja az IQ-mat,:D Vagy elveszi a pénzemet?

Nyilván a leányzó elég felszínes, meg kéne várni míg esetleg leszáll a realitás talajára. De mentségére szóljon, itt az oldalon nagyon sokan tolják ezt, és zömében férfiak, szóval abból a szempontból üdítő, hogy ezt most egy nő tolja:D De ettől még ugyanolyan anyagias felszínes hozzáállás, mint a többi, kár az időt fecsérelni rá.

Az ilyennek annyi a baja, hogy egész életében az egyetlen érzés amit valaha érzett az éhség volt. Majd ha érzelmileg megérik rájön mekkora baromságot beszél. Ha meg nem, hát így járt, ő dolga.

A felszínes, anyagias emberekkel - legyenek akár féfiak, akár nők - a legjobb dolog amit tehetünk, ha simán ignoráljuk és kerüljük őket. Majd ha megtanulnak emberekkel együtt élni, akkor majd bejöhetnek.

2023. márc. 17. 22:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem osztom meg ismerkedésnél a fizetésemet, ismerősöknek a fizetési cetlit is megmutatom, ők nem a pénzemért szeretnek.
2023. márc. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!