Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nõnek hány évvel fiatalabb partner ideális ha az
idõskort sem szeretné egyedül tölteni?
10
És kitől akarsz gyereket? Olyan jüképű vagy és gazdag, hogy fiatal nő bevállalja az öreg spermádat?
2023. márc. 17. 13:04
7
Helyes életmóddal a nők is mégtovább élnének. Genetikai alapja van a nők hosszabb élettartamának: [link]
2023. márc. 17. 13:04
11. Miért, a friss, életerős, termékeny sperma kell a nőknek? SOK gimis és felsősulis srác zsebkendőbe veri, vagy csak gumiban dughat, mert nincs csaja, vagy van, de nem akar babát.
2023. márc. 17. 14:13
Mondjuk nekem sem kellene a 40+-os sperma de más okokból. Normális nőként azt várom el, hogy a családalapítás révbe is érjen majd, úgymond. Ez alatt azt értem, hogy szeretném, ha a párommal felnevelnénk felnőtt korig azt a gyereket/gyerekeket, tehát a 40+-os spermát adó illető a 70-et fogja karcolgatni mire az a gyerek elérné az egyetemet? Nem, köszi. Aztán hol van még, hogy lássuk őket családot alapítani? Sehol. Az ilyen palik rendszerint az óvodás kort érik meg a gyermeküknél de az egyetemi évek az már tényleg nagyon ideális egészségi állapottal megy maximum. A férfiak szerintem bőven el vannak szállva ezzel kapcsolatosan és azt gondolják nekik mennyire jól áll a kispapaság a nagypapi korban, hát nem. Igénytelen, buta, felelőtlen nőknél persze minden játszik.
2023. márc. 17. 14:50
Folyt.
És ebből a szempontból igaza van a kérdezőnek is. Szerintem normális elvárás, hogy a pároddal együtt legyetek idősen is ugyanúgy ahogy én is elvárom, hogy a gyermekeinket is együtt neveljük fel és lássuk őket családot alapítani esetleg együtt unokázzunk vele. Ehhez öreg a 40+-os pali.
2023. márc. 17. 14:54
15.
És a 30+ -os nő, nem öreg anyának, főleg, ha 2-3 babát is akarnak, és nem ikerben, vagy évente szülésben gondolkodnak?
2023. márc. 17. 14:58
16. Ha 20+-os pasit választ szerintem együtt még ideálisan felnevelhetőek a gyermekek és talán még unokázni is fognak ha vigyáznak magukra. Ha 40+-ost akkor nagy eséllyel egyedül kell szembenéznie a dolgokkal idősebb korában mind a gyermevállalás mind az egyedüllét szempontjából.
2023. márc. 17. 15:09
17. És manapság egy normálisabb külső + fizu kombóval rendelkező srác, az akar babázni, meg 1 nővel élni, mikor a gimis lánytól, a dögös nagyiig sok nője lehet?
2023. márc. 17. 15:14
Papám 88, mamám 83.
Meg amúgy ha te ennyire egészségtudatos és hasonló vagy, hosszú életre számítasz, akkor a saját társadalmi osztályodból válassz férfit, mert ő szintén hosszú életre számít.
Megsúgom most a kva nagy dolgot, a társadalmi osztály, iskolai végzettség, lakhely típusa (város, falu) és még jó pár másik dolog befolyásolja a várható élettartamot. Ha te egy egészségesen élő diplomás városi nő vagy, akkor ha egy egészségesen élő diplomás városi férfit választasz ő valószínűleg szintén többet fog élni, mint amennyi papíron a magyar férfiak átlagéletkora.
2023. márc. 17. 15:46
18. Ilyen lett a világ. A legtöbb helyes nő a soha el nem jövő tökéletes férfit várja, a legtöbb helyes férfi pedig megdug minél több nőt.
2023. márc. 17. 15:47
Kapcsolódó kérdések: