Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik rég voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik rég voltatok kapcsolatban, hogy bírjátok szex nélkül?

Figyelt kérdés

Én eddig még csak kapcsolatban szexeltem, de annak már 2 éve vége, azóta nem voltam pasival. Aki nekem kellett volna, annak én nem, és fordítva.

Gondolom más is volt / van már így, ti hogy bírjátok? Esetleg belementek alkalmi szexbe?

2023. márc. 17. 10:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
8 hónapja nem voltam senkivel. Az alkalmi nekem sem menne, bár nem is próbáltam. A vibrátor, különböző csikló izgatók sokkal jobbak mint a férfiak. Semmi fájdalom, kényszer, csak az élvezet. Igazából ők (számomra) az érzelmi részét tudnák megadni, de azt sem akarják, tudják. 😂
2023. márc. 17. 10:24
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

8

Ez megint azt bizonyítja, hogy nem nekünk van szükségünk rátok, hanem nektek ránk. 🙄

2023. márc. 17. 10:25
 13/24 Appassionato2022 ***** válasza:
41%
Lányok, veszélyes dolog az alkalmi kapcsolat:) Én azt akartam, de beleszerettem. És mázlim volt:az érzés kölcsönös, összeköltöztünk, boldogok vagyunk. Legyetek nyitottabbak, egyéjszakásból is lehet ásó-kapa-nagyharang:)
2023. márc. 17. 10:30
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Amikor szexhiányom lenne lenne kivel megoldanom. De amiért az életemről is lehoznak azzal ahogy ki akarnak használni, még a szextől is elmegy még a kedvem is.

Pl írtam egy ismimnek aki közölte h a nője mellett összefuthatnánk d.gni.

Vagy a másik: küldjek magamról szexképeket.(még a nevem sem érdekli..)

Harmadik: mióta nincs barátod hiányzik a szex elviszlek kocsival megoldjuk gyorsan.(és ezt ugy hogy kiszaladt utánam, a nője mellől és gyorsanunyiban megkérdezte, meg adjak már neki számot)

Hát nekem a szex azért nagyon nem ez a teljes degradálásom hogy gyorsan elszaladunk kocsival egy bokorba aztán meg kitesz valahol hogy szia máskor is hívj.

2023. márc. 17. 10:32
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
#8 Minden házimunkát ellátok egyedül, van munkahelyem, ismerem az utat a postára, és online is tudok befizetni. Majd ha lesz olyan férfi, aki ezekre szintén képes, beleszeretek és viszont, akkor majd együtt lehetünk.
2023. márc. 17. 10:32
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

14.komment vagyok

Javitva: lenne kivel megoldanom

2023. márc. 17. 10:33
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Hogy jön a vibrihez a számla? Életem, te pénzért cserébe szexelsz nőkkel?
2023. márc. 17. 10:40
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
#8 azért van pasik aki ezekre se képes. Láttam már 30+ évest aki még soha nem fizetett be egy csekket, vagy nem tudta mi azaz villanyszámla.
2023. márc. 17. 10:40
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Annak is max a szülei fizetik nem a pasik 18 mivel azok nevelték életkeptelenre.
2023. márc. 17. 10:52
 20/24 anonim ***** válasza:
97%

"De a vibri odabújik, fürdik veled, segít a számlák fizetésében,...?"

Egyedül megy a fürdés és a számlafizetés is. Bújni meg... ritka az, aki csak úgy bújik.

2023. márc. 17. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!