Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik rég voltatok kapcsolatban, hogy bírjátok szex nélkül?
Én eddig még csak kapcsolatban szexeltem, de annak már 2 éve vége, azóta nem voltam pasival. Aki nekem kellett volna, annak én nem, és fordítva.
Gondolom más is volt / van már így, ti hogy bírjátok? Esetleg belementek alkalmi szexbe?
8
Ez megint azt bizonyítja, hogy nem nekünk van szükségünk rátok, hanem nektek ránk. 🙄
Amikor szexhiányom lenne lenne kivel megoldanom. De amiért az életemről is lehoznak azzal ahogy ki akarnak használni, még a szextől is elmegy még a kedvem is.
Pl írtam egy ismimnek aki közölte h a nője mellett összefuthatnánk d.gni.
Vagy a másik: küldjek magamról szexképeket.(még a nevem sem érdekli..)
Harmadik: mióta nincs barátod hiányzik a szex elviszlek kocsival megoldjuk gyorsan.(és ezt ugy hogy kiszaladt utánam, a nője mellől és gyorsanunyiban megkérdezte, meg adjak már neki számot)
Hát nekem a szex azért nagyon nem ez a teljes degradálásom hogy gyorsan elszaladunk kocsival egy bokorba aztán meg kitesz valahol hogy szia máskor is hívj.
14.komment vagyok
Javitva: lenne kivel megoldanom
"De a vibri odabújik, fürdik veled, segít a számlák fizetésében,...?"
Egyedül megy a fürdés és a számlafizetés is. Bújni meg... ritka az, aki csak úgy bújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!