Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak akkor figyelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor figyelnek fel rám a nők ha látják hogy sportos testalkatom van?

Figyelt kérdés

Nemrég vége lett egy 8 éves kapcsolatomnak, és újra elkezdtem ismerkedni 37 évesen.

Ha elmegyek egy szórakozóhelyre kabátban vagy pulóverben olyankor szinte láthatatlan vagyok a nők számára, de ha felveszek egy feszesebb pólót amivel látszanak a kidolgozott mell és vállizmaim, és látják hogy nincs sörhasam, olyankor egyből felfigyelnek rám.

Számomra azért fura ez, mivel majdnem 10 éve nem ismerkedtem és úgy emlékszem hogy anno még nem a kinézetre mentek, hanem fontosabb volt a személyiség.

Lehetséges hogy a szociális média miatt alakult ki ez a dolog?

Ha felmegyek Instára, szinte csak sportos tastalkatú férfiakat lehet ott látni. És ez a trend annyira bele lett kódolva a nők agyába hogy akinek nincs kisportolt fizikuma, annak szinte esélyt sem adnak a nők manapság?

2023. márc. 17. 00:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Több sebből vérzik az állításod.Én ha kabátot veszek fel akkor is látszik hogy nem egy átlagtestalkatú vagyok Szóval amit te izmosnak hiszel az max arányos,vagy fitt megjelölést kapna.Másodsorban az insta hatása túl van kicsit tolva.Attól mert tele van beállított arcokkal meg bedurrantott alakokkal,nem jelenti azt hogy a valóságot hozzá mérik az emberek.

Te is meg tudod különböztetni a filmet a valóságtól.És valszínü nem várod el a mérközésen a ringben,hogy a boxoló fazon felpofozzon 10 embert egyszerre,hanem a valósághoz mérten vannak az elvárásaid a versenyzővel szemben.

2023. júl. 24. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:

"10 éve nem ismerkedtem és úgy emlékszem hogy anno még nem a kinézetre mentek, hanem fontosabb volt a személyiség."

200 éve is számított a kinézet.

VAgy neked nem számít? Számodra ronda nő figyelme is érdekel? Ugye, hogy nem.

Úgy bírom ezeket az álnaív műrácsodálkozásokat!

2023. júl. 24. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!