Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek próbálkozzak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbálkozzak ha fiatalon nagyon szétszivattak?

Figyelt kérdés

Nagyon megkaptam a középiskolában. Olyan suli volt, ahol 80% csaj volt. Abból is a jobb csajok szivattak engem pedig náluk sose próbálkoztam. Mindenfélét mondtak rám, odacsalogattak helyekre, hogy meg akar ismerni valaki, aztán kinevettek, stb. Volt egy csaj aki szintén nem volt előnyös külsejű mint én, ő megvédett meg magát is, de aztán addig szivatták amíg át nem iratták másik suliba. Én ezeket nem mertem elmondani otthon, szégyelltem hogy rondának számítok. Volt egy lány akit a fiúk gúnyoltak mert fiús testalkata volt de nagyon-nagyon jófej volt, szerelmes lettem belé, de nem mertem közeledni. Egy “barátom” (utólag tudom már, hogy végig azért tartott hogy nevessen rajtam, akkoriban viszont azt hittem együtt nevetünk) elment hozzá, hogy nemsokára jön majd valaki, aki randira akarja hívni, csak szégyellős. Utólag derült ki, hogy volt a suliban egy új gyerek, aki szótlan volt de nagyon bejött a csajoknak, azt hitte róla van szó! Szóval odamentem, elhívtam, kedves volt velem de elutasított. Este tudtam meg, a legjobb barátnője hívott, hogy a csaj öngyilkosságot kísérelt meg azért, amiért ő nem kell senkinek, soha nem hívta el randira még senki, csak egy ilyen mint én. Ezt mondta a barátnőjének. Persze nem volt annyira komoly kísérlet, ezt utólag tudom, de akkor gyerekként ezt nagyon eltúloztuk. A csajt terápiára vitték, nem láttuk többet amúgy, el is költöztek. Akkor nagyon felelősnek éreztem magam, nagyon féltem hogy elvisz a rendőrség. Azt hittem tehetek az egészről, én okoztam. Évekig úgy voltam, hogy ha bepróbálkozok valakinél, a rondaságom miatt annak ilyen csúnya vége is lehet. Most 30 vagyok, 28 évesen fordultam pszichiáterhez. Ő állított le ezekről a gondolatokról. Nagyjából. De még mindig valahol úgy érzem, hogy megsérthetek egy nőt azzal a nőiességében, ha próbálkozom. Pl azt hiheti hogy ő csúnya, ha egy ronda férfi ment oda hozzá. Valahol nem akarok még mindig bajt okozni, ezért teljesen kerülöm a nőket. Nincs és nem is volt nő ismerősöm, barátom, a munkahelyemen se beszélek nőkkel, szerencsére nem is muszáj, mert IT raktáros vagyok, itt nincsenek csajok.

Szerintetek okozhatok bajt ha egy kedves, szimpatikus nőt megszólítok? Pl olyan helyzetben voltam, hogy sportolás közben elejtette egy lány az okosóráját, én meg gyorsan felvettem és utána vittem. Nagyon kedves lány volt, megköszönte, mosolygott. Pl ilyen helyzetben, ha nem is randira hívtam volna, de pár mondatot beszélgetek az jó lehetett volna? Hátha alakul valami. Akkor is azt gondoltam, hogy a segítségem miatt biztos kedves velem és nem szabad visszaélnem a helyzettel, így gyorsan elmentem. Nem is mentem arra hetekig, nehogy összefussunk. Vagy volt egy csaj az utcán aki dobozokat pakolt, feltartotta a forgalmat. Én odamentem, hogy segíthetek-e? Örült neki, mondta milyen kedves vagyok, aztán hogy ő Veszprémből költözött most ide, nem ismeri a várost, én mióta élek itt, tudok-e jó helyeket, ilyesmiket mondott. Nem nagyon mondtam ezekre semmit, csak hogy “aha, vannak, persze”. Ha nem lennék ilyen ronda, akkor szerintem erre azt kellett volna mondani, hogy szívesen megmutatok neked egy két nevezetességet, elmehetnénk valamikor. És akkor ez egy randi is lehetett volna. Csak ilyen ábrázattal ami van nekem, nehezen hiszem, hogy ezt azért mondhatta volna.

Mit gondoltok?

2023. márc. 16. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Próbálkozz nyugodtan, de randin ill. levelezésnél ne légy ilyen terjengős, mert ezt egy nő se fogja végigolvasni.
2023. márc. 16. 10:10
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem szereted a tükörképedet, ne nézegesd. Jó, ha változtatsz azon, amin tudsz, de ami nem megy, azt ne erőltesd.

Ha a belső érdeklődésedet és szimpátiádat követed, jó barátokat és társat is találhatsz.

2023. márc. 16. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Chatelésnél még lehet benne valami, de randin miért lenne rossz hogy sokat beszél? Nekem voltak 6-8 órás első randijaim, ahol csak beszélgettünk. Ez lenne a lényeg az elején.

2023. márc. 16. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan engedd el azt ami a gimiben volt, ott sok gyereket szivatnak még is felnőttként normál életet élnek, van családjuk stb.

Próbálkozz társkeresőkön pl, de ezt a sztorit inkább kezdetekben el se meséld szerintem, majd csak ha már jobban megismertétek egymást esetleg.

2023. márc. 16. 11:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan próbálkozz, főleg, ha egyértelműen jelzik a nők, hogy szívesen veszik a közeledésedet. Az pedig az ő dolguk, hogy elfogadják-e ezt, vagy nem. Már nem tini korban vagytok, emiatt nem lesz senki öngyilkos.
2023. márc. 16. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legutolsó példád nyitott volt az ismerkedésre, az órás viszont nem, csak örült, hogy segítettél.
2023. márc. 16. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

A nők jó része gonosz , a gyerekek pedik a leggonoszabbak azok kozul is a tinik.. Lehettel volna tokosebb is , van egy szint ahol nem nezzuk mar ki a nő és keményen oda mondjuk" akkor le lehet xopkodni ha viszketsz alul

" mit bámulsz ??? Alád verjem kis csibe, nem elegitettek ki??!"

Igen van az a szint amikor le kell menni hulye gyerekbe es ereztetni a torodest a bolondos phitsaval!

2023. márc. 16. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7

Velem ugyanezt csinálták nőként a pasik, szóval annyira nem jelenteném ki, hogy csak a nők gonoszak.

2023. márc. 16. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Te vagy az akire kitalaltak folgokat gondolom , azt olvastam mar. Azok is gyokerek voltak, lett volna egy normalis srac az beverte volna az arcukat .
2023. márc. 16. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, próbálkozz. Nagyon sokat kell fejlődnöd még, hogy te legyél a jó választás valakinek. Ehhez viszont kell menni előre, tapasztalatot szerezni, megnyílni, megismerni magadat, és fejlődni.
2023. márc. 16. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!