Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők tényleg félnek összejönni igazán magas férfival, mert félnek nagyon magas lányuk lesz, akinek így nehezebb lesz az élete?
Mondjuk egy 175-185 cm-es nő direkt nem annyira akar összejönni 190 feletti férfival, mert neki is kötődnek némileg rossz emlékek ahhoz, hogy túl magas és ha lánya lenne, nem akarná, hogy ő is túl magas legyen és hasonlót éljen át.
Ez egy létező dolog? :(
Én 197 cm vagyok és szinte mindig az alacsony nők találnak meg ismerkedéskor.
Olvastam a neten, redditen egy ilyen teóriát és egy-két nő is megerősítette alatta, hogy a magas nők egy része esetleg ezért is kerüli a magas férfiakat.
9
Jó neked. Velem előfordult, hogy kölcsönösen tetszettünk egymásnak egy sráccal és ijedten + némileg agresszíven kérdezte, h csak nem vagyok-e magasabb nála... (Nem voltam, max. 1-2 cm-rel.)
Tetszettünk egymásnak 160 cm-s sráccal, nem mertünk párkapcsolatot úgy, h én 20 cm-vel magasabb voltam nála.
Soha nem volt előny a magasságom.
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!